Nyilas

Kiskorod óta filmbéli szerelemről álmodozol és bármit megtennél, hogy megtaláld azt. Emellett azt is elvárod, hogy a párod elfogadja a szabad szellemedet. Ez azért nem semmi egy kombináció.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Nyilas ma egy igen magával ragadó személyiséggel találhatja szemben magát, akinek hozzáállása azonban nagyban hasonlítani fog a sajátjához, így jól megérthetik egymást. Az újdonsült találkozás ráadásul inspirálóan hathat eme eszes jegy képviselõre, s egész ötletlavinát indíthat el a találkozó. Mindennek kapcsán egy egészen új utat fedezhet fel a mai nap során, amelyben rátalálhat arra, amit igazán szeretne csinálni. Ne tétovázzon, üsse a vasat, amíg meleg, kerül, amibe kerül? Ez ma a szerelemre is igaz!

Bak

Azért lehetsz még mindig egyedül, mert annyira vágysz a szerelemre, hogy azt képes vagy bárkiben meglátni, holott a legtöbben nem képesek téged boldoggá tenni. Emiatt kis idő után csalódsz, majd haladsz tovább a következőre és így tovább.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Bak ma maga a változás, pozitív értelemben! Kezdjen bele bármibe is, a nap folyamán, a sikerben biztosan oroszlánrésze lesz. A helyes döntések meghozatalában azonban szüksége lehet segítségre, szövetségesre, aki kicsit felrázza, gyakran földhöz ragadt, reális, logikus világából, s szárnyra kelti kreatív énjét! Engedjen sokat, s a jutalma is sok lesz! Csökönyössége és kitartása ma kevésbé lehet kifizetõdõ, mint, ha rugalmas és laza énjét veszi elõ! A siker csak az ön választásán múlik!

Pénteki Horoszkóp 2021-02-05

Vízöntő

Eléggé bonyolult személyiség vagy és hajlamos vagy elkülönülni másoktól, ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben. Ilyenkor védekező álláspontba helyezkedsz. Sokkal hamarabb zársz be, ha az érzéseid felfedéséről van szó, mint nyíltan beszélni tudnál róla.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma, meglehetõsen szokatlan irányból köszönthetnek be változások, új lehetõségek életébe. Ön szerencsére ezeket hamar képes lesz felismeri, azonban némi aggodalmaskodó hozzáállása kissé visszatarthatja az azonnali reagálástól, amelynek következtében elhappolhatják ön elõl a dolgokat. Ezen hozzáálláson azonban lehet segíteni, egész egyszerûen úgy, hogy ne hagyja magát befolyásolni, inkább csapjon le az adódó lehetõségekre éspedig azonnal, mondhatni ?gondolkodás nélkül?. Higgye el, megéri!

Halak

Ha egyedül vagy, az azért lehet, mert képtelen vagy stabilitást találni a párkapcsolataidban és egy ponton mindig úgy érzed, te és a párod mást akartok. Szereted a szabadságot, és ha ezt nem hagyják meg neked, inkább tovább lépsz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma az asztrális energiák némi pluszbevétel megszerzésére irányuló lehetõségeket jeleznek, kedves Halak. Ma sok múlhat azon, hogy jelenlegi anyagi forrásait mannyire meri némi kockázattal befektetni. Nincs oka ódzkodni a kecsegtetõ lehetõségektõl! Fektessen be most minél többet és bízzon a sikerben! Ne feledje, néha érdemes feláldozni a jelenlegi kényelmet, s némi kockázatot bevállalni, hogy a jövõben boldogulhassunk! Ma eme filozófia lehet a siker kulcsa!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: