Az életben mindennek van fehér és fekete oldala is, pont úgy, ahogyan fény és árnyék is együttesen létezik. Nos, a következő kategorizálás pontosan erre az ellentétre épít. A könnyebbség kedvéért a következő 4 elemet az árnyékelemeknek fogjuk nevezni, de lássuk is konkrétan miről is van szó.

Sötétség – Bika, Szűz, Bak

Az alapértelmezés szerint ezek a csillagjegyek mind a Föld jegyébe tartoznak, így ennek értelmében az árnyékelemük nem más lenne, mint a „sötétség”.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-04-16

A sötétség szimbolikus tartalma pedig olyan személyiségekre enged következtetni, akik nehezen képesek megbízni másokban, inkább elzárkóznak és a maguk erejéből próbálják megoldani a problémákat. Ezek az emberek nagyon ragaszkodóak és nehezen képesek az elengedésre.

Üresség – Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Ezek a levegő elemű csillagjegyek az árnyékelemek értelmezésében az „ürességhez” sorolhatóak be. Ezek az emberek legbelül sokkal üresebbnek érzik magukat az átlagnál.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Állandóan keresnek és kutatnak valami után, amiről pontosan még ők sem tudják megállapítani, hogy az micsoda. Talán a sikerre, jobb életre vágynak ennyire? Akik ezekhez a csillagjegyekhez tartoznak meg kell tanulniuk jobban értékelni a jelen pillanatait.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: