Nyilas

A szerelmes Nyilas férfi a testi érintkezésen keresztül kommunikál veled. Egy röpke ölelés, egy puszi az arcra, ám az ő kreativitása nem áll meg ezen a ponton. Még egy kávéért való sorban állás is jó alkalom neki, hogy megérintse a hátadat, megsimítsa a karodat. Még ha furának is tűnik, így tudatja veled, hogy tetszel neki.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Onnan veszed észre, ha a Bak férfi odavan érted, hogy mindent megcsinál neked, még az elhanyagolható dolgokat is. Ha a konyhád falán lévő óra felmondja a szolgálatot, ő azonnal megjavítja, ha szerelőhöz kell vinned az autódat, előbb vet rá egy pillantást, majd bejelenti a legjobb szerelőhöz. Mindent megtesz érted, csak észrevedd az érdeklődését.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-11-06

Vízöntő

Nem könnyű rájönni, hogy a Vízöntő férfi csupán a szokásos formáját hozza, amikor teljesen rendhagyó módon viselkedik, vagy pedig mindez azért történik, mert tényleg tetszel neki. Az utóbbi felé billen a mérleg nyelve, ha kreativitása minden képzeletet felülmúl, például mexikói zenét játszó mariachi zenekart rendel, miközben éppen egy japán étteremben vacsoráztok.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Szokatlan és meglehetősen kanyargós utat választ a Halak férfi, hogy a tudomásodra hozza, mennyire tetszel neki. A művészi hajlamokkal is rendelkező csillagjegy legfőbb fegyverét, a kreativitását veti be. Valódi képregényt készít az életedről, amelyben te vagy a sztár, avagy dalt ír neked, amelyet karaoke bárban énekel el. Ugye máris levett a lábadról?

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma bárkitõl, bármit is hall, kedves Halak, az nem teljesen lehet igaz! Ennek azonban, nem feltétlenül az, az oka, hogy hazudni szeretnének önnek, csupán meglehet, hogy az eredeti információt, akarva, akaratlanul, kissé kiszínezve, torzult a valós tartalom, s ezért, önhöz érve már meglehetõsen félrevezetõ lehet. Kutassa fel a forrást, ha szükséges, és érdemben szeretne valamirõl tájékozódni.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: