Kos

 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Érdemes lenne egy kicsit lelassítania, hiszen nincs most semmilyen határidős munkája. Használja ki minél jobban a szabadidejét.
Nagyon sok energiája van, ezért próbálja valamilyen hasznos dologra fordítani, például sportoljon. Észre fogja venni, hogy sokkal jobb lesz a közérzete utána.
Ha nem érzi jól magát, ne erőltesse azt, amihez egyáltalán nincs kedve.
Holnapi horoszkóp >>

 

Bika

 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vannak idők, amikor kedvére válogathat a potenciális partnerek között, de ezekben a napokban elkerüli önt a szerencse. Ne essen emiatt kétségbe, inkább szenteljen minél több időt magára és legyen együtt a legközelebbi barátaival. Rendezze a gondolatait és előbb-utóbb a másik nem képviselői újra feltűnnek majd az életében.
Mivel most erős pozitív energiát sugároz, ezért ez a nap ideális a randizásra. Éljen aktívabb társadalmi életet, így új barátokra tehet szert és akár még a lelki társával is összehozhatja a sors.
Ha megpillantott valami eredetit, ami már elsőre is megtetszett önnek, akkor ne habozzon és vásárolja meg a kiszemelt tárgyat.
Holnapi horoszkóp >>

 

Így csábítsd el az egyes jegyek szülötteit, a férfiaknak és a nőknek külön technika jár!

Ikrek

 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ha a napja jól indul, akkor egész nap pörögni fog, kedves Ikrek, de ha nem rázza fel magát idõben, bizony ?úgymaradhat?, és rossz hangulata kihathat az egész napjára. A legjobb amit tehet, hogy egy kis zenével és mozgással indítja a napot, s meglátja, egész nap pörög majd, mint a búgócsiga.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagos rossz konstellációban helyezkednek el az égen, ezért kerülje el a bonyolult helyzeteket legyen szó akár a munkájáról, vagy a magánéletéről. A felesleges konfrontációk súlyos vitákhoz vezethetnek.
Csak túl későn fog tudatosodni önben, hogy más döntést kellett volna hoznia. Sajnos már nem tudja helyrehozni a hibáját, de annyit azért megtehet, hogy tanul belőle, így a jövőben nem fogja újra elkövetni.
Eléggé robotszerűen végzi most a munkáját, mert a gondolatai messze elkalandoznak. Legyen óvatos, nehogy kisebb hibákat vétsen.
Ne hagyja ki a rendszeres edzést. Meg fogja tapasztalni, hogy a mozgás jótékony hatással van a szervezetére.

 

Rák

 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Rák, ma lehet, hogy fény derül eddig rejtegetett mûvészi vénájára, mely ezidáig szunnyadt önben. Lehet, hogy tehetségébõl még némi hasznot is húzhat, ha meglátja a benne rejlõ lehetõségeket és az azonnali felkéréseket nem utasítja el rögtön, vagy el nem ragadják érzelmei. Ne aggódjon, ha belevág újdonsült ötletébe, nem marad egyedül a megvalósítással, lesz, aki szívesen segít önnek, ha szüksége van rá.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Töltse el tartalmasan a szabadidejét. Otthon ülni a számítógép, vagy a TV előtt nem a legideálisabb elfoglaltság ebben az időszakban. Csináljon valami hasznos, értékelhető tevékenységet és később büszke lesz majd magára.
A megszokott feladatai már nem okoznak örömet önnek, és nem is igazán kötik le a figyelmét, ezért próbáljon meg egy kis kreativitást vinni a munkahelyi tevékenységeibe. Még az is lehet, hogy a főnök felfigyel majd önre.
Próbálja kis a squash-t, vagy más hasonló jellegű sportot. Észre fogja venne, hogy teljesen feltölti az energiáit.
Hallgasson a lelkiismeretére. Ne tegyen olyan ígéreteket, amiről tudja, hogy úgysem lehet betartani őket.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: