Kos

 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A szenvedélybetegségek és a függőségeket okozó dolgok alapvetően rossz hatásúak az emberre, ezért jobban jár ha kerüli őket. Másrészt viszont fontos, hogy időről-időre találjon olyan dolgokat az életében, amelyekben örömét leli. Nincs ezzel semmi gond, csak ügyeljen a mértékletességre.
Ne féljen attól, ha nyíltan kell másokkal beszélnie. Meglehet, hogy az igazság fáj elsőre, de később a hazugságok - még ha kegyes hazugságok is - általában rossz választásnak bizonyulnak, és előfordulhat, hogy miattuk egy komoly esélyt szalaszt el az életében.
Ez a megfelelő idő egy komoly beszélgetésre. Az érvelése biztos, hogy helyénvaló lesz, mert a csillagok állása rendkívül kedvező önre nézve.
Ne siessen. A teste mindig jelez, ha szüksége van valamire, figyeljen oda erre.

Keddi Horoszkóp - Ha olyan határidős munkája van, amit nem szeretne megcsinálni, akkor...

 

Bika

 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagos rossz konstellációban helyezkednek el az égen, ezért kerülje el a bonyolult helyzeteket legyen szó akár a munkájáról, vagy a magánéletéről. A felesleges konfrontációk súlyos vitákhoz vezethetnek.
Nagyon érzékeny lesz ebben a periódusban, ami miatt kissé sérülékennyé is válik, másrészt viszont sokkal intenzívebben élheti meg az intimitás pillanatait a partnerével. Hozza ki a legtöbbet ebből az időszakból.
Ne akarjon bosszút állni egy munkatársán csak azért, mert jobban teljesít, mint ön. A negatív szándék és a rossz akarat visszahathat önre.
A külvilág felé ön azt közvetíti, hogy minden a legnagyobb rendben van, de ez nem igaz. Ne csapja be magát, inkább tegyen ellene.

 

Ez a csillagjegyek 10 legdurvább tulajdonsága

Ikrek

 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne hagyja, hogy mások nemkívánatos dolgokat erőltessenek önre. Csakis ön tudja, hogy mi a legjobb saját maga számára. Álljon két lábbal a földön, tartson ki a saját elképzelései és véleménye mellett.
A bizonytalanság sokkal zavaróbban fog hatni önre, mint az igazság. Éppen emiatt lesz muszáj őszintén beszélni a partnerével, még akkor is, ha ez nem lesz túl kellemes az ön számára.
Biztos a dolgában és abban amit csinál, ezért igen könnyen meg tudja győzni az érveivel a környezetében lévőket, de emellett inspiráló hatással is van rájuk.
Nagyon fontos, hogy időben felfedezzék a bajt és kigyógyítsák az embert a betegségből. Önnek sem hiányozna, hogyha folyton visszaesne ugyanabba a betegsége, tegyen érte, hogy ez ne történhessen meg.

 

Rák

 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Követni a trendeket, "átlagosnak" lenni, és kisegérként elbújni egyes helyzetekben előnyös lehet, viszont ha megfeledkezik arról, hogy önmaga legyen, akkor csak elég nehezen tudja magára vonni mások figyelmét. Ha sikerül ezt megértetnie önmagával, akkor az már fél siker!
A csillagok állása rendkívül kedvező a szinglik számára. Nagyszerű alkalmak kínálkoznak nekik arra, hogy megtalálják életük párját. Járjon nyitott szemmel a világban, és szalassza el a kínálkozó lehetőségeket.
Próbáljon ki valami újat, egzotikusat, rendhagyót. Észre fogja venni, hogy előbb-utóbb a figyelem középpontjába kerül majd.
Ha túlhajtja magát és egy ideje stressz gyötri, azt az egészsége sínyli meg. Gyakrabban kellene lazítania.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: