Oroszlán

Szombat
2020-03-28

Túl magasra tette a lécet, ezért a környezetében lévők csak nagy nehézségek árán tudják tartani a lépést önnel. Tény, hogy ez hasznára válhat a munkahelyén, és kitűnhet a teljesítményével a kollégái közül, és persze az sem mellékes, hogy a főnöke is felfigyelhet önre. A dolog hátulütője, hogy ellenségekre is szert tehet mindeközben.
A gondolatai kizárólag csak a partnere körül forognak, de ne hagyja, hogy elvakítsák az érzelmei és ne viselkedjen irracionálisan.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Szombat
2020-03-28

Ne kezelje úgy az embereket, mintha kevesebbet érnének önnél, vagy az alárendeltjei lennének. Ellenkező esetben azt gondolhatják önről, hogy arrogáns, holott ez nem is igaz. Emlékezzen rá, hogy a tetteti alapján ítélik meg az embert, ezért legyen mindig óvatos.
Intenzív érzelmei lesznek ezekben a napokban, amik miatt nagyon érzékennyé válik majd. Ügyeljen rá, hogy ne keveredjen konfliktusba a párjával vagy a családtagjaival. Szakítson időt a magánéletére is és élvezzék egymás társaságát a párjával.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2022-06-02

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: