Vízöntő

Szombat
2020-06-06

Még ha fenntartásai is vannak az alternatív gyógymódokkal szemben, akkor is legalább adhat egy esélyt nekik. A természetes összetételű stressz elleni szerek segítségével sokkal nyugodtabban pihenhet. Ne féljen kipróbálni az új dolgokat is.
A padlóra fog kerülni egy váratlan helyzet miatt, de ebből is jól fog kijönni, mivel sokkal erősebb lesz tőle, mint azt korábban gondolta volna.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Szombat
2020-06-06

Ne hagyja, hogy mások nemkívánatos dolgokat erőltessenek önre. Csakis ön tudja, hogy mi a legjobb saját maga számára. Álljon két lábbal a földön, tartson ki a saját elképzelései és véleménye mellett.
Legyen óvatos a barátai körében, mert egy áruló rejtőzik közöttük. Vele egyedül kell valahogy dűlőre jutnia. Értess meg vele, hogy egyáltalán nem jó ötlet rosszindulatú viccek tárgyává tennie önt.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

A mai napon, amibõl biztosan sokra lesz majd szüksége, az a türelem, kedves Halak, amit azonban, ha sikerül hoznia, akkor igencsak eredményes napot zárhat majd, ami amúgy vidáman és önfeledten telhet. Talán nem is baj, ha most lazít egy kicsit a tempón, s türelmesebben, nyugodtabban áll a dolgaihoz, a világhoz. Legyen szép napja, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp március 9. hétfő –  Oda kell figyelned azokra a dolgokra!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: