Oroszlán

Szombat
2020-04-04

Ezúttal hogyja most a kezdeményezést másokra és várja ki türelemmel azt, hogy mi fog történni. Ne játssza meg a megközelíthetetlent, máskülönben elijesztheti a potenciális partnereket is. Nem kell mindig mindent önnek irányítania, hagyjon teret másoknak is.
A párja nagyon türelmes volt önnel korábban, amikor folyamatosan ingadozott a hangulata. Adja a tudtára, hogy, ha bármikor szüksége lenne támogatásra, akkor ön azonnal a segítségére siet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Szombat
2020-04-04

Érezni fogja a változás szelét a levegőben. A csillagok végre a megfelelő pozíciót veszik fel, ami rendkívül pozitív hatás fejt ki önre. Olyan többlet energiával fog rendelkezni, aminek révén magára vonhatja a környezetében élők figyelmét. Nagyon könnyen fog tudni új kapcsolatokat kialakítani a másik nem képviselőivel.
Még akkor is ügyeljen a jó modorra, ha valamelyik barátjával beszélget. Vegye figyelembe, hogy bizonyos témák kellemetlenül érinthetik egy adott ismerősét.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-02-02

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: