Nyilas

Szombat
2020-01-04

Minden közelgő esemény jegyezzen fel a határidőnaplójába, vagy a számítógépébe, hogy még véletlenül se feledkezhessen meg valamilyen fontos dologról. Most, hogy eléggé időszűkében van, higgye el, ez a legpraktikusabb dolog, amit csak tehet.
Egy izgalmas, új ötlet ölt testet az elméjében, de nem ez most a legalkalmasabb idő arra, hogy említését tegyen róla egy másik embernek. Halassza el későbbre a dolgot.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Szombat
2020-01-04

A csillagok állásának köszönhetően nagyszerű tetteket vihet véghez, ezért most ne fogja vissza magát. Azok a gesztusok, amelyeket általában elutasítás és értetlenség kísér mások részéről most célravezetők lehetnek. Használja a képzelőerejét és lepje meg a környezetében élő, ön számára fontos embereket.
Ha túlságosan elhúzódik néhány munkahelyi megbeszélés, ne legyen emiatt ideges. Ez időről-időre megtörténik, így jobb, ha megbékél vele az ember.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2022-06-19

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: