Oroszlán

Szombat
2020-06-20

Elégedettséget és harmóniát fog magából sugározni, és ez komoly hatással lesz az önt körülvevő emberekre is, így aztán nem is csoda, hogy minél több időt szeretnének majd a társaságában tölteni. Arra ügyeljen, hogy ne legyen túlságosan egocentrikus.
Ne legyen dühös csak azért egy barátjára, mert elhoz valakit a közös találkozójukra. Fogja fel úgy a dolgot, hogy ezáltal is bővülhet az ismeretségi köre.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Szombat
2020-06-20

Időnként előfordul önnel, hogy annyira izgatott lesz egy ötlete miatt, hogy teljesen megfeledkezik a külvilágról és minden energiáját leköti, hogy megvalósítsa az aktuális elképzelését. Mindenféleképpen érdemes kerülnie az ilyen viselkedést, mert a csillagok állása ezekben a napokban nem kedvező az ötletei megvalósításához. Legyen óvatos.
Rá fog jönni, hogy a szerelem nem csupán a fizikai vonzódásról szól. Az érzelmek és az érzések ugyanolyan fontosak hozzá.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: