Mérleg

Szombat
2020-06-20

Néha nem lehet elkerülni a kisebb "kegyes" hazugságokat. Ha egy jó ügy érdekében él velük, és sikerül általuk igazolnia a cselekedeteit akkor nincs is ezzel semmi baj. Arra viszont vigyázzon, hogy minden ilyenen esetben "vékony jégen" jár.
Csak túl későn fog tudatosodni önben, hogy más döntést kellett volna hoznia. Sajnos már nem tudja helyrehozni a hibáját, de annyit azért megtehet, hogy tanul belőle, így a jövőben nem fogja újra elkövetni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Szombat
2020-06-20

Ellenére annak, hogy rendkívüli módon élvezi hogy a figyelem középpontjában lehet, és aktív társadalmi életet élhet, ebben az időszakban is szakítson kell időt a partnerére is. Ő biztos, hogy értékelni fogja az iránta mutatott érdeklődését és egy együtt töltött kellemes esete után nem kell többé semmi miatt aggódnia.
Ne legyen mindig túlságosan komoly. Szükségtelen minden kis problémát a legapróbb részletekbe menően kielemeznie. Ezzel csak elrontja az ön előtt álló szép estét. Tegye félre a problémáit legalább erre a kis időre.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez tesz igazán vonzóvá a férfiak szemében a horoszkóp szerint

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: