Vízöntő

Szombat
2020-03-21

Vannak idők, amikor kedvére válogathat a potenciális partnerek között, de ezekben a napokban elkerüli önt a szerencse. Ne essen emiatt kétségbe, inkább szenteljen minél több időt magára és legyen együtt a legközelebbi barátaival. Rendezze a gondolatait és előbb-utóbb a másik nem képviselői újra feltűnnek majd az életében.
Ha megteheti, akkor most kicsit tegye félre a munkáját és töltse a nap nagy részét a partnerével. Észre fogja venni, hogy kedves nagyra értékeli majd ezt a gesztust.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Szombat
2020-03-21

A csillagos rossz konstellációban helyezkednek el az égen, ezért kerülje el a bonyolult helyzeteket legyen szó akár a munkájáról, vagy a magánéletéről. A felesleges konfrontációk súlyos vitákhoz vezethetnek.
Amikor a dolgok komolyra fordulnak, akkor fog csak igazán meglátszani, hogy mennyivel jobban teljesít, mint a kollégái.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Íme, a csillagjegyek féltékenységi sorrendje – Te hányadik vagy a listán?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: