Nagyon furcsa emberek, de ez nem zavaró.Viccesek. Gondoskodóak. Szeretnek emberek közt lenni. Kedvesek és viccesek, de csak

Vízöntő (Január 20 – Február 18)

Figyelmesek. Szexisek. Jól csókolnak. Szeretik a hosszú viszonyokat. Kicsit el vannak telve maguktól, akármit is csinálnak. Szétszórtak sokszor nem tudják megszervezni a hétköznpjaikat. A szerelemben nagyszerűek. Imádnak aludni. Mélyen elmerülnek a gondolataikban. Általában jobban szeretik a barátaikat mint a családjukat. Nagyon idegesítő lehet a többiek számára, amikor valamit igyekeznek elmesélni, vagy elmagyarázni. Nehezen követhetőek. Felülmúlják a várakozásokat. Nincs bennük agresszió.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak (Február 19 – Március 20)

Lelkileg érzékenyek és bájosak. Talpraesettek, szeretnek a centrumban lenni. Szervezettek. Eltűrik, ha a másik nem értékeli őket. Az utolsó szó mindig az övék kell legyen. Bájos a viselkedésük. Néha butuskának tűnnek. Könnyen megbántódnak. Gyengédek. Nagyon furcsa emberek, de ez nem zavaró.Viccesek. Gondoskodóak. Szeretnek emberek közt lenni. Kedvesek és viccesek, de csak nehezen lelnek rá azokra, akik tényleg megbecsülik őket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos (Március 21 – Április 19)

Imád sétálni, barangolni. Aranyos. Kiszámíthatatlan. Általában nem akarnak szembekerülni vele,mert vad lehet. Szórakoztató. Kiválóan csókolózik. Rajong a szerelméért és a rokonok a legfontosabb a számára. Diplomatikus és szorgalmas. Hangos. Mindig neki kell, hogy legyen igaza. Hosszú ideig hajandó magyarázni a saját véleményét, ha kell vitába is száll. A legfantasztikusabb emberek közé tartozik.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (Április 20 -Május 20)

Imádják a hosszú szerelmeket. A párjukért mindent megtesznek. A bika szeretete pótolhatatlan. Harcol azért ami lényeges neki. Szeret utazni, igazi világjáró. A közel állóknak szívesen segítenek, ha bajban vannak, másknak nem annyira. Jól csókol. Csodálatosan kellemes tud lenni, ha akar. Makacs. Szeretetteljes. Felnéznek rá mások. Ha valamit el akarnak érni, azért harcolnak, de a családjukért is megvívják a csatákat, ha kell! Sokat tudnak aludni. Különlegesen. Senki nem akar velük szembeszállni. A világ legvonzóbb emberei.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: