Nagyon furcsa emberek, de ez nem zavaró.Viccesek. Gondoskodóak. Szeretnek emberek közt lenni. Kedvesek és viccesek, de csak

Vízöntő (Január 20 – Február 18)

Figyelmesek. Szexisek. Jól csókolnak. Szeretik a hosszú viszonyokat. Kicsit el vannak telve maguktól, akármit is csinálnak. Szétszórtak sokszor nem tudják megszervezni a hétköznpjaikat. A szerelemben nagyszerűek. Imádnak aludni. Mélyen elmerülnek a gondolataikban. Általában jobban szeretik a barátaikat mint a családjukat. Nagyon idegesítő lehet a többiek számára, amikor valamit igyekeznek elmesélni, vagy elmagyarázni. Nehezen követhetőek. Felülmúlják a várakozásokat. Nincs bennük agresszió.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2021-02-24

Halak (Február 19 – Március 20)

Lelkileg érzékenyek és bájosak. Talpraesettek, szeretnek a centrumban lenni. Szervezettek. Eltűrik, ha a másik nem értékeli őket. Az utolsó szó mindig az övék kell legyen. Bájos a viselkedésük. Néha butuskának tűnnek. Könnyen megbántódnak. Gyengédek. Nagyon furcsa emberek, de ez nem zavaró.Viccesek. Gondoskodóak. Szeretnek emberek közt lenni. Kedvesek és viccesek, de csak nehezen lelnek rá azokra, akik tényleg megbecsülik őket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Bármivel is töltse ma napja nagy részét, szíve szinte egész biztosan máshová húzza majd, kedves Halak. Maradjon veszteg és álljon helyt, de csak addig, ameddig okvetlenül szükséges, aztán igyekezzen ahhoz, akit szeret! Az élet túl rövid a túl sok munkához, ön így is nap, mint nap derekasan helytáll...

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos (Március 21 – Április 19)

Imád sétálni, barangolni. Aranyos. Kiszámíthatatlan. Általában nem akarnak szembekerülni vele,mert vad lehet. Szórakoztató. Kiválóan csókolózik. Rajong a szerelméért és a rokonok a legfontosabb a számára. Diplomatikus és szorgalmas. Hangos. Mindig neki kell, hogy legyen igaza. Hosszú ideig hajandó magyarázni a saját véleményét, ha kell vitába is száll. A legfantasztikusabb emberek közé tartozik.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (Április 20 -Május 20)

Imádják a hosszú szerelmeket. A párjukért mindent megtesznek. A bika szeretete pótolhatatlan. Harcol azért ami lényeges neki. Szeret utazni, igazi világjáró. A közel állóknak szívesen segítenek, ha bajban vannak, másknak nem annyira. Jól csókol. Csodálatosan kellemes tud lenni, ha akar. Makacs. Szeretetteljes. Felnéznek rá mások. Ha valamit el akarnak érni, azért harcolnak, de a családjukért is megvívják a csatákat, ha kell! Sokat tudnak aludni. Különlegesen. Senki nem akar velük szembeszállni. A világ legvonzóbb emberei.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: