Ikrek (Május 21- Június 20)

Cuki. Egy ikreket különleges élmény. Meghallgat. Ért hozzá, hogy megkeverje a dolgokat. Szeretni valóak, nem harcos típusúak, de nem érdemes szembeszállni velük. Mindenkinek szeretnék megmondani, hogy mit gondoljanak a világról. Feledékenyek és könnyen elveszítik a dolgaikat. Szarkasztikusak, gyerekesek és tolakodóak időnként mindenkivel szemben. Mindig jó a kedvük. Sokat beszélnek. Szeretnek sétálni. Erős személyiségek.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (Június 21 – Július 22)

Szexis, nőies, jól csókol. A rák szerelme utánozhatatlan. Romantikusak. A legszerethetőbb személyek. Nagyon kreatívak, sok rák rendelkezik művészi hajlamokkal. Szeretik ha szeretik őket. Szokatlanok. Viccesek, mondhatni a rák a társaság lelke. Általában a szárnyuk alá veszik a családjukat, gondoskodóak és türelmesek. Spontán viselkednek. Nem harcos típusúak, de bárkit meggyőznek az igazukról. A szeretteik mellett kitartanak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-01-29

Oroszlán (Július 23 -Augusztus 22)

Nyugodt emberek. Csinosak. Boldogak, de ha rossz kedvük van, gyerekesek és hisztisek. Egy oroszlán problémája mindenki problémájává válik. Előrelátóak és szeretik a biztonságérzetet. Rajonganak az utazásokért. Általában jók a meglátásaik. Vonzóak és hangosak. Nem sokan szállnak szembe velük. Aki egyszer elnyeri a szívüket az hosszútávon élvezheti a szerelmüket.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Partnerével néhány igen mély beszélgetés után, úgy tûnik, erõsödhet az önök közt lévõ kapcsolat. Ha még nem kötelezõdtek el egymás iránt, úgy most az is kilátásba kerülhet. Ne feledje, kedves Oroszlán, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum és bizony néhány gyakorlati kérdésben, mint a pénz, a munka, vagy egyéb személyes szokások, kénytelen belemenni néhányba annak érdekében, hogy azzal lehessen örökre, vagy továbbra is, akit szívbõl szeret.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)

Dominánsak a kapcsolatokban. Mindig övék kell legyen az utolsó szó. Általában talpraesettek. Hűségesek. Könnyen lehet beszélni velük. Nincsenek nagy vágyaik, könnyen elégedetté lehet tenni őket. Mindenben nekik kell igazuk legyen. Tisztelnek másokat, de nem adnak második esélyt. Egyediek, nem lehet őket máshoz hasonlítani.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Talán kissé elvesztette a fonalat az utóbbi idõben anyagi ügyeit tekintve, ezért ma úgy dönthet, kedves Szûz, hogy megregulázza pénztárcáját. Számba veszi bevételeit, kiadásait és készít egy kiszámítható, jól beosztott költségvetést. Ez lehet, hogy a vártnál több idõbe telik majd, de megéri a fáradozást, mert ennek hatására sikeresen megspórolhatja a nyaralásra szánt összeget is. Inkább, ha úgy sok, amit bevállalt, tartson kisebb-nagyobb szüneteket, hiszen a terv és a papírok nem fognak elfutni.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: