Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)

Kedvesek. Egyediek. Szeretnek vidámak lenni. Viszont könnyen megbántanak másokat. Képesek megelőzni a káoszt, de sokszor ők maguk okozzák. Kreatívak. Nincs túl sok barátjuk. Hóbortosak, úgy érzik nem értik meg őket. Általában szeretnek mozogni, ami nem árt, mert hajlamosak a hízásra. Érzelmesek. Romantikusak.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió (Október 23 – November 21)

Vonzó emberek. Viccesek. Előrelátóak. Elérik amit akarnak. Jó külsejűek. A hosszú kapcsolatokat szeretik. Beszédesek. Szeretnek szórakozni. Nagyon fontosak számukra az anyagiak, rengeteget költenek. Kitartóan dolgoznak.  Romantikusak. Érzelmesek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek mindig odafigyelnek rád

Nyilas (November 22 – December 21)

A hosszú kapcsolatokat szeretik. Általában csinosak. Hamar elveszítik a türelmüket, nem viselik el azokat az embereket, akik nem érnek fel a szintjükhöz. Ha rossz napjuk van, érdemes távol maradni tőlük. Könnyen megbántódnak. Sok mindentől tartanak, de ezt nem mutatják. Zárkózottak. A környezetükre vigyáznak. Sokszor gyerekesek. Romantikusak. Általában mindenkivel jól viselkednek. Türelmetlenek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben hisz a végzetben, kedves Nyilas, nos, most minden beteljesülhet, amit ez alatt értünk, méghozzá, csakis a jó értelemben! A csillagok ma nagyon szerencsés állása szinte tökéletessé teheti a napját, amikor is szabadon ismerkedhet, felfedezhet, vagy éppen megtalálhatja azt, akit már oly régóta keresett!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak (December 22 – Január 19)

Szeretnek a középpontban lenni. Kedvesek. Időnként idegesítőek. Lusták, ha találnak egy célt, amiért érdemes harcolniuk, akkor minden energiájukat belefektetik. Büszkék, viccesek. A hosszú kapcsolatokat szeretik. Mindig van miről beszélniük. Harcolnak azért amit akarnak. Szeretnek nyerni, főként a sportban. Szeret főzni, de még jobban szereti, ha elviszik egy étterembe.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: