Az alapvető tulajdonságainkban meghatározó az, hogy melyik jegyben születtünk: a szerelemhez, emberi kapcsolatainkhoz és a munkához való hozzáállás minden állatövi jegy szülötténél más és más. Íme, miért idegesítesz másokat.

VÍZÖNTŐ:

A Vízöntők néha túlságosan szabályellenesek: nem tarják be a normákat és a maguk feje után mennek, ami egyes szituációkban mások agyára megy. Sokszor előfordul, hogy lelketlennek, hidegnek tűnnek, de ez abból fakad, hogy egy Vízöntő észre sem veszi az átlagos embereket, akik számára nem túl érdekesek, nem nagyképű, nem játssza meg magát, egyszerűen csak a különlegességeket veszi észre mindenben, amit már látott egyszer, az elkerüli a figyelmét. Ha Vízöntővel van kapcsolatod, minél jobban szereted, annál nehezebb lesz az ügy, próbáld kicsit hanyagolni, mindjárt észreveszi, hogy a világon vagy. A Vízöntőnek mutasd, hogy unod,egyből elkezd ugrálni körülötted.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2020-09-01

HALAK:

A Halak igazi fantáziavilágban élnek, akik nem képesek tudomásul venni, hogy amit elképzelnek, az nem mindig úgy van. A saját belső világukban szeretnek ücsörögni, gyakran egyáltalán nem fogékonyak a külvilág tényeire, nem akarnak szembesülni azzal, ami következik viselkedésükből. Ez sok negatív helyzetet idézhet elő számukra és az előrejutásukat is nehezítheti. Aki egy Halak embert szemel ki magának, tudjon róla, hogy racionális érvekkel semmire sem megy vele, próbáljon az érzelmeire hatni, bár azokat is elég jól ki-be tudják kapcsolni. Munkahelyen sok szerencsét a Halak kollégákhoz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: