KOS:

Kosként mindig lehengerlően magabiztos vagy, ami nem mindenkinek elfogadható, hiszen agresszívnek, arrogánsnak tűnhetsz ilyenkor. Gyakran szinte támadásnak veszed, ha valaki nem halad együtt veled és kész vagy akár harcra is vinni a dolgot, hogy érvényesítsd a saját elképzelésedet. Jó szokásodhoz híven sokszor fejjel mész a falnak, tekintsd életfeladatodnak, hogy megjavulsz ebben a tekintetben! Párkapcsolatban nehéz fenntartani a Kos érdeklődését, hiszen rövid ideig tud csak figyelni, munkahelyen a Kos beosztottól óvjon az isten, mindenkinek átharapja a torkát, ha nem tetszik neki valami.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA:

A Bikák a legönfejűbbek minden ember között, azonnal hárítják, ha bárki megmondja nekik, hogy mit, mikor és hogyan csináljanak. ha nagyon szeretnek valakit, akkor talán változnak a kedvéért, de munkahelyen például mindig hozzájuk kell idomulni, mert ők nem fognak, csak azért dolgoznak, mert hatalmas a luxusigényük és a biztonságra törekvésük. Ha úgy érzik, hogy valaki vezetni akarja őket, azonnal visszavonulót fújnak és nem tágítanak saját álláspontjuk mellett. Ha te is Bika vagy, akkor a lustaságod is legendás, néha annyira elereszted magad, hogy egész nap csak ejtőzöl.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: