OROSZLÁN:

Oroszlánként hihetetlenül önimádó módon tudsz viselkedsz, ami idegesítő lehet azok számára, akik elől mindig el akarod lopni a rivaldafényt, akkor is, ha nem te érdemled. Ha valaki nem fogja a gyeplőt a nyakad körül, csak nézhet, hogy megint félre van lökve. Azt hiszed, mindig mindent jól csinálsz, pedig minden vagy, csak tökéletes nem, ezért ha mégis tévedsz – ami éppen ki is derül -, azt nem viseled, elmész a helyzetből, hátrahagyva csapot-papot. Érvekre nem hallgatsz, csak dicséretre, viszont, ha hajbókolnak előtted, olyan dolgokba is belemész, ami neked nem jó, így kiszolgáltatod magad.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SZŰZ:

A Szüzek sajnos többet kellemetlenkednek, panaszkodnak és aggodalmaskodnak, mint kellene, minden apró kis hibát kiszúrnak és fel is hívják rá a figyelmet. Fájdalmasan őszinték tehát, amit sokan nem viselnek túlzottan jól, vagyis a Szüzek rengeteg ellenséget is szerezhetnek maguknak. Szeretik, ha minden tökéletes és nagyon elítélik azokat, akik nem a perfekcionisták. Viszont sokszor nem tudnak nemet mondani, és sokáig benne vannak olyan helyzetekben, amelyek számukra károsak, így egyre nyafogósabbak is kritikusabbak lesznek, ezzel a tovább rontva a helyzeten.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezért nem hajszolják a levegő jegyűek a szerelmet

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: