Oroszlán

Mivel szereted a kalandos, veszélyes életet, valószínű, hogy kígyóharapás, vagy egy extrém túra miatt fogod életedet veszteni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-05)

Nagyon sok kitartásra lehet ma szüksége, kedves Oroszlán, hogy kellõképpen helyt tudjon majd állni. Amennyiben nem hagyja el magát, akkor méltán kivívhatja környezete elismerését, ami igen jól fog esni, így megéri a fáradságot, annál is inkább, mivel meglehet, éppen most figyel fel majd valaki önre, aki késõbb még sokat tehet elõmeneteléért!

Szűz

A felfokozott érzelmek, a félelmeid miatt fogod az életed veszíteni. Mivel állandóan stresszelsz, ez okozhatja a veszted, az is lehet, hogy agyvérzés, vagy infarktus áldozata leszel.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-05)

Ma mindenképpen tegye hasznossá magát ama közösség számára, kedves Szûz, amelyben tevékenykedik, különösen, ha úgy látja, nem boldogulnak ön nélkül. Este aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés, s talán még egy elõre nem várt, szerelmi fordulat is képbe kerülhet!

Mérleg

A döntéshozás nem az erősséged. Egy olyan helyzet miatt fog érni a halál, amelyben nem fogod tudni időben meghozni a helyes döntést.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-05)

Ma számíthat némi anyagi többletre, esetleg egy igen jó eredményekkel kecsegtetõ lehetõségre, ami nagyon elvonhatja figyelmét attól, amit éppen csinál. Legyen kicsit türelemmel, kedves Mérleg, hamarosan belevetheti majd magát az új tervekbe és álmokba, csak most tartson ki még egy kicsit!

Skorpió

Szereted kissé túlzásba vinni a dolgokat. Egy merész szerelmi kaland miatt fogod elveszíteni az életed.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-05)

A mai nap, töltsön minél több idõt önmaga kényeztetésével, kedves Skorpió! Amennyiben teheti, pihenjen, már reggel se siesse el az ágyból való kikelést, teret engedve egy kicsit a lustaságnak, ami önnek jár! A délután folyamán adja át magát a testi élvezeteknek, egy masszázs, vagy egy habfürdõzés segíthet még inkább ellazulni, aztán este jöhet egy jó film, vagy egy kis baráti összejövetel. Amennyiben adódik rá alkalmas személy, ne hagyja eseménytelenül eltelni az éjszakát sem, hogy teljes legyen a kép!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: