Ikrek

Te egy igazán nyitott és kalandra kapható személyiség vagy, benne vagy minden buliban és poénban, de! Pontosan ebből a túlzott nyitottságodból fakadóan meglehetősen szétszórt is vagy.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem csak olyan értelemben, hogy több dologra figyelsz egyszerre, vagy nem tudod mit és hova tettél... sajnos ebből kifolyólag a párkapcsolatod is hiányt szenvedhet, ugyanis a figyelmed megosztott.

Vasárnapi Horoszkóp 2023-07-09

Próbálj kicsit összeszedettebb lenni és jobban odafigyelni a párod kéréseire, problémáira. Hidd el ha kicsit jobban fókuszálsz kettőtökre, ő is nagyon hálás lesz érte.

Rák

A rákok hajlamosak olyan dolgokon fennakadni, amik a partnerüknek fel sem tűnnek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ilyenkor általában vagy szomorúak, vagy elutasítóak és elvárják, hogy a másik fél magától tudja, vagy kitalálja, hogy mi is a probléma.

Azzal nincs semmi gond, ha valami nem tetszik, viszont ezt higgadt állapotban akkor tedd szóvá!

Ezek a csillagjegyek irigylésre méltóan tudnak kapcsolatot teremteni!

A partnered nem érdemli meg, hogy azért büntesd, amiről neki fogalma sincs és neked sem kell így feleslegesen feszülnöd. Mondd el mi bánt és lépjetek rajta túl ketten ahelyett, hogy feleslegesen drámáztok, vagy veszekedtek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: