Oroszlán

Az oroszlánok imádnak a figyelem középpontjában lenni, amivel nincs is semmi baj. Pont ilyen heves vagy a párkapcsolatodban is: spontán programok, bulik, stb.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

Mivel az Oroszlánok kreativitása valósággal szárnyal a mai napon, érdemes mindezt kihasználniuk. Mivel ha valaki, hát õk azok, akik mernek igazán nagyot álmodni, a nagyra törõ tervek megvalósításához minden olyan nap jól jön, amikor nem kell erõt venniük magukon egy kis ihletért a megvalósításhoz. A mai nap során tehát, kihasználva a csillagok által közvetített kreatív energiákat, bátran döntse le a korlátokat, s tesztelje a határokat, mert minden erõfeszítés ma csakis sikerrel végzõdhet!

Azonban ahelyett, hogy mindent valami figyelemfelkeltő dologgal próbálnál orvosolni, vagy megoldani, kicsit csillapodj le és szánj egy kis időt magatokra.

3 csillagjegy, akiknek szerencsés fordulatot vesz az élete februárban!

Kapcsold ki a telefonod, főzz egy vacsorát és legyetek ketten, figyelj a párodra.

A meghitt percek is fontosak, nem szükségszerű mindent nagy elánnal csinálni.

Szűz

Mindig figyelsz a részletekre, mindennek a helyén és olyan szögben kell állnia, ahogy az neked megfelel és kissé már zavaró a tisztaságmániád is, ugye?

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

A Szûz számára a mai napon igazán minden a helyére kerül. Kiváló ösztöneire hallgatva, ma mindenkit sikerül kenyérre kennie, s ez által elérnie, hogy úgy cselekedjenek, ahogy ön szeretné. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy aki irányít (még, ha csak bizonyos keretek között is), annak az esetleges kudarcra éppúgy fel kell készülnie, mint a sikerre és elismerésre, hiszen az életben sajnos semmi se száz százalékig biztos. Ma azonban azt sugallják a csillagok, hogy érdemes kockáztatni, mert az utóbbiakra van nagyobb esély, különösen, ha bízik is benne az ember.

Persze, abból még senkinek sem lett baja, ha a lakásában és a környezetében minden rendben van, de ez a szintű precizitásod a párkapcsolatodban zavaró lehet, ugyanis ebből fakadóan túl kritikus vagy a pároddal és ezért sokat bánthatod (és más embereket is)!

Napi Karmahoroszkóp május 22. péntek – Fontos üzenetünk van minden csillagjegynek!

Kicsit próbálj meg túllendülni azon, hogy mindennek olyannak kell lennie, mint amilyennek te elképezed. Engedj a párodnak is teret és ne kritizálj mindenkit, aki nem úgy cselekszik, mit ahogy az szerinted jó lenne.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: