Oroszlán

Az oroszlánok imádnak a figyelem középpontjában lenni, amivel nincs is semmi baj. Pont ilyen heves vagy a párkapcsolatodban is: spontán programok, bulik, stb.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Azonban ahelyett, hogy mindent valami figyelemfelkeltő dologgal próbálnál orvosolni, vagy megoldani, kicsit csillapodj le és szánj egy kis időt magatokra.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-30 - Mindenképpen próbálja minél egyszerûebben szemlélni szerelmi életét.

Kapcsold ki a telefonod, főzz egy vacsorát és legyetek ketten, figyelj a párodra.

A meghitt percek is fontosak, nem szükségszerű mindent nagy elánnal csinálni.

Szűz

Mindig figyelsz a részletekre, mindennek a helyén és olyan szögben kell állnia, ahogy az neked megfelel és kissé már zavaró a tisztaságmániád is, ugye?

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Persze, abból még senkinek sem lett baja, ha a lakásában és a környezetében minden rendben van, de ez a szintű precizitásod a párkapcsolatodban zavaró lehet, ugyanis ebből fakadóan túl kritikus vagy a pároddal és ezért sokat bánthatod (és más embereket is)!

Kicsit próbálj meg túllendülni azon, hogy mindennek olyannak kell lennie, mint amilyennek te elképezed. Engedj a párodnak is teret és ne kritizálj mindenkit, aki nem úgy cselekszik, mit ahogy az szerinted jó lenne.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: