Mérleg

Voltál már olyan szituációban, hogy valakit megkérdeztél arról, hogy mondjuk milyen filmet nézzetek meg a moziban és órákig tartott, mire végre eldöntötte?

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

A Mérleg ma szinte állandóan választási helyzetekbe kerül, amellett, hogy most nincs igazán jó napja. Ettõl függetlenül ne hagyja, hogy az átmeneti határozatlansága megkösse kezét. Jobb ma egy rossz döntés, mint a késõbbi teljes bizonytalanság. Gondoljunk arra, hogy akkor sem biztos a jó döntés és a siker, ha gondolataink teljesen tiszták és világosak, hiszen a legbölcsebbek sem tudhatnak biztosan mindent elõre. Ha pedig véletlenül rosszul döntöttünk, már az is fél siker, ha vállaljuk döntésünk következményeit, hisz nincs, amit túl ne lehetne élni, ha az ember minden helyzetben önmaga tud maradni!

Nos, talán ez a példa jellemezhet téged is a legjobban, mert hasonlóképpen sokat vacilálsz kisebb-nagyobb kérdésekkel kapcsolatban is, ez pedig hosszútávon rendkívül frusztráló lehet a partnered számára.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-10-04

Mindegy, hogy a „mérlegelésed” oka a bizonytalanság, vagy az alaposság...de próbálj meg rajta változtatni. Tréningezd magad, hogy könnyebben tudj döntéseket hozni, ezáltal kevesebb lesz a vita, vagy nézeteltérés a párkapcsolatodban is.

Skorpió

Minden skorpió imádja a szabadságot és meg is követeli magának, azonban a partnerének ugyanezt már nehezére esik megadni. Mivel ez a jegy elég önző és birtokló természetű, könnyen lehet, hogy ez rád is ugyanígy igaz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

Az álmaink megvalósításának megkezdésére a legjobb idõpont az itt és a most! Ne feledjük, hogy senki sem teszi meg helyettünk azokat a lépéseket, melyek a mi hosszú távú boldogulásunkhoz vezetnek, s nem is várhatjuk el mindezt senkitõl. A jó hír azonban a Skorpiók számára, hogy a mai nap folyamán még a csillagok is asszisztálnak a sikerhez, még, ha õk sem segítenek közvetlenül, tehát itt az ideje belevágni végre a nagy terv megvalósításába, az elsõ lépések megtételébe!

Ha már volt vitátok hasonló dolgok miatt, azt beszéljétek meg és kérd ki a párod véleményét arról, hogy neki milyen fokú szabadságra lenne szüksége a kapcsolatotokban.

Kezdjétek el felépíteni a bizalmat kettőtök között és lépjetek együttes erővel a fejlődés útjára. Egyébként is, az a kutya, aki hosszú pórázon van, nem akar messzebb menni...míg az, amelyik röviden, sokkal inkább vágyik a távolságra, ez pedig igaz az emberekre is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: