Nyilas

Nyilasként egy rendkívül szórakoztató és szellemes ember vagy, akinek jó a közelében lenni, ugyanakkor képes vagy teljesen visszahúzódni a csigaházadba is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

Mindezek mellett hajlamos lehetsz arra is, hogy kifelé egy teljesen más személyiséget mutass másoknak, mint ami valójában a felszín alatt lapul.

Ezek a különbségek és éles határok bizony hátráltathatnak a kapcsolatodban is, ugyanis egy idő után mindenkiről lehull a lepel és az kellemetlen ha a párod másba szeret bele, mint aki valójában vagy.

Ahelyett, hogy kifelé élnél, inkább vedd sorra, hogy miért szeretnél másnak, többnek látszani, mint ami vagy, majd pedig változtass ezeken az okokon, így később senkit sem ér majd kellemetlen meglepetés.

Bak

Ha rólad van szó, akkor mindenki tudja, hogy maximalista és munkamániás vagy, ezért pedig hajlamos vagy a párodat és a barátaidat is elhanyagolni. Kicsit eressz a gyeplőn és engedd át magad a gondtalan semmittevésnek, mert hidd el nem muszáj minden hétvégén otthonról is dolgoznod.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

A mai napon érdemes eme jegy szülötteinek csakis pozitívan gondolkodniuk, ugyanis ez esetben nagy sikerek vannak kilátásban. Mindemellett ráadásul könnyen olyan területen történhet áttörés, ahol nem is számítunk rá. Ehhez azonban az kell, hogy ne hagyja, hogy elterelje figyelmét, vagy akár el is rontsa hangulatát, hogy már megint nincs minden tökéletes rendben ön körül. Bár persze, fontos az út is, de azért mégiscsak a lényeg a végeredmény, aminek most érdemes örülni egy kicsit!

A másik jellemző rossz tulajdonságod pedig az, hogy túl zárkózott vagy és ezért hajlamos vagy – akár önvédelemből is – kizárni a párodat és nem megosztani vele a bánatod.

Ez sem jó, hiszen nem tudsz mindent egyedül feldolgozni, ezek a frusztrációk pedig a későbbiekben csak gondokat szülnek... A szerelmed szeret és kész arra, hogy bármiben melletted álljon, csak adj neki rá lehetőséget.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: