Vízöntő

Te egy elég erős személyiség vagy, akinek megvannak a saját céljai és elképzelései, azonban amíg azokat el nem éri, könnyen kirekesztheti a többieket is.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

A mai nap érdemes nagyot álmodni, ugyanis a csillagok ezen a spirituális napon különösen érzékenyek a feléjük közvetített üzenetekre, így hosszútávon meghatározhatja a fejlõdés irányát és menetét mindaz, ami most a szemei elõtt lebeg. Ne hagyja tehát, hogy racionalitása korlátozza képzelete szárnyalását! Aggódjon inkább azon, mit is szeretne igazán, mintsem azon, hogy hogyan is valósul meg majd mindaz.

Hajlamos vagy falakat húzni magad köré, így pedig könnyen megeshet, hogy a párod elfárad, mielőtt megmászná azokat.

Ha volt már ilyen jellegű problémátok, akkor a legjobb ha kicsit engedsz az elveidből és több időt töltesz a szerelmeddel.

Egy romantikus hosszúhétvége csodákra képes, úgyhogy itt az ideje, hogy el is kezdd szervezni!

Halak

A halak nagyon is hajlamosak az álmodozásra, ugyanakkor ha van egy céljuk, akkor addig nem képesek másra koncentrálni, amíg azt valahogy el nem érik, ez pedig rendkívül sok feszültséget tud okozni két ember között.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

A Halakat a mai nap folyamán a virtuozitás teljes mértékben a hatalmába kerítheti. Érdemes ezt az idõszakot kihasználni arra, hogy aktívan pihenjünk, hallgassunk zenét, vagy akár játszunk régóta csak porosodó hangszerünkön valamit, esetleg tegyünk látogatást egy színházban, vagy moziban, hogy kiélhessük túláradó mûvészi hajlamainkat. A partner pedig ehhez mindenképpen egy olyan illetõ legyen, aki hasonlóképpen értékeli az érzékek efféle, virtuóz kényeztetését!

Mindegy, hogy éppen csak ábrándozol, vagy valamin nagyon izgulsz, néha kicsit próbálj meg a jelenben is lenni, teljes valódban, mert egy olyan partner, aki sosem figyel a másikra ilyen-olyan okok miatt, hosszútávon nem jó társ.

Ez a pasi illik hozzád a leginkább a horoszkóp szerint

A legjobb az, ha a szerelmeddel minden héten kiválasztotok egy napot, ami csak a tiétek. Így ő is megkapja belőled mindazt, amire emberileg és társként vágyik, és te is le tudsz kicsit lazítani.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: