Kos 

A harag dédelgetésének mestere. Ne is reménykedj abban, hogy ha egy Kos jegyű embert ma megbántasz, akkor ő holnapra elfelejti. Soha! Készülj fel arra, hogy évek múlva is emlékezni fog rá. A bosszú már más kérdés, attól talán eltekint...mondom, talán....

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika 

A Bikák temperamentumosak. Ez kétségkívül hordoz magában előnyöket is, de sajnos abban az esetben, ha feldühítesz egy bikát, nem leszel hálás érte. Amikor egy Bika dühös, testközelből láthatod, sőt az sem kizárt, hogy egyenesen érezheted a dühét. Fogalmazzunk úgy, hogy megismerheted a temperamentumát. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagjegyed elárulja, mennyire vagy erős érzelmileg

Ikrek 

Megbántottál egy Ikrek jegyű embert? Oké, akkor máris távozhatsz. Egy Ikrektől nem kapsz második esélyt, egyszerűen felejtsd el. Még esélyt sem ad arra, hogy esetleg újra megbánthasd őt. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák 

Megbántottál egy Rákot? Remek! Biztosan megbánod, hiszen a Rák jegy szülöttje remekül ért ahhoz, hogy bűntudatot ébresszen. Viselkedésének köszönhetően zörnyen fogod magad érezni, bármit is tettél eddigi életedben, garantáltan megbánod. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: