A tibeti horoszkóp szerint a bölcsesség 12 útját járják a csillagjegyek. Mindenki a saját céljait, a saját karmikus feladatát teljesíti. Vajon te milyen karmikus úton haladsz a bölcsesség felé? Hol tartasz egyáltalán? Mi a legfontosabb feladatod, amit az előző életekből hoztál a jelenlegibe? Ebből a különleges tibeti horoszkópból fény derül a részletekre.

Kos

Kos jegyűként az újjászületések sorozata nálad az előző életek tapasztalatait jelenti. Hősies sárkány vagy, aki a belső démonokkal és a külső világ kísértéseivel küzd. Az energiádat, az erődet uralkodó bolygódnak, a Marsnak köszönheted. Gyűlölöd az egyhangúságot, a kiszámíthatóságot. A közösségi feladatokban érzed magad igazán otthon, amelyekben fejlesztheted önmagadat, énközpontú személyiségedet átalakíthatod.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A könnyebb megoldás, bár csábítóbb, de nem feltétlenül biztos, hogy hosszútávon is kevesebb energia-befektetést igényel, így érdemes meggondolni annak választását. A kockázat az élet része, s nagy magasságokba repítheti az embert egy-egy ilyen természetû dolog, ha bejön, ha viszont nem, a nagy veszteséget is fel kell tudni dolgozni! Mérlegeljen, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Karma: a jelen pillanatokat kell megélned, figyelj közben önmagadra, befelé, meditálj lehetőség szerint minél többet, és élvezd igazán az életedet még akkor is, ha nem úgy alakulnak a mindennapok, ahogyan tervezted. Lépj túl a hibákon, tekints mindig előre. Ez ugyanis a titka, hogy felfedezhesd magadban a békét. 

Bika

Bika jegyűként a fejlődést, a megértést, a bölcsességet képviseled. Uralkodó bolygód a Vénusz, amelynek a szerelem, a szépség, a művészetek iránti fogékonyságot köszönheted. A biztonságra törekszel, amelyre az előző életek tapasztalatai ösztönöznek téged, viszont akkor érezheted magad igazán jól, ha rendszeresen figyelsz befelé, és nem csupán a külsőségek fontosak.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A fejlõdéshez néha kockázatot kell vállalni, a kockázatvállaláshoz pedig nem kevés bátorság kell, az ezzel járó stresszen pedig, mit sem segít az, hogy az ember megpróbál elõrelátó lenni, vagy éppen reménykedni a szerencsés végkimenetelben. Ma az univerzum mégis azt sugallja, érdemes lesz bátornak lennie!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Karma: a tettek, a cselekvés nem a munkádon múlik, sokkal inkább a lelkedtől függ. Bizonytalanságod miatt szenvedélyes természetedet inkább elrejted. Nagyon sok benned a kétség, a kételkedés. A megszokottságot, a félelmeket legyőzheted, ha tudatosan használod a csak rád jellemző energiákat. Így találhatod meg a belső és valódi biztonság felé vezető utat.

Ikrek

Ikrek jegyűként az újjászületések sorozata nálad a tudást, az intelligenciát, a kettősséget jelenti: a lelki fejlődés tudatosságát és az állandóságot. Uralkodó bolygód, a Merkúr a társasági szemléletet, a tudás képességét, a figyelmességet, a vidámságot, az intelligenciát, a kiváló memóriát, a kíváncsiságot, a beszédkészséget adja neked. Nem véletlen, hogy folyamatosan vágysz a tudásra, úgy érzed, még mindig nem tudsz eleget, és éppen ezért nem találod a lelked békéjét.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, sok múlhat azon, minként, hogyan gondolkozik, miként, hogyan látja a világot. A szemlélet az, ami igazán meghatároz egy embert és a sikeresség és gazdagság kulcsa is ezen alapul, hiszen belõle fakad a hozzáállás, amivel ötven százalékban már meg is lehet nyerni minden egyes csatát, a többi meg csak szerencse, higgye el!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Íme a 3 legérzékenyebb csillagjegy! Ők egész életükben hajlamosabbak a betegségekre

Karma: kiszámíthatatlan a hangulatod, sosem tudni, hogyan érzed magad a következő pillanatban. Amikor eléred a céljaidat, továbbra is észszerűen kell magadra és az életedre tekintened, csak így tudsz átlépni a következetlenségen. Meditálj lehetőség szerint minél többet, magad hozd meg a döntéseket és oldd meg a problémákat, így kerülhetsz közelebb a karmád feloldásához.

Rák

Rák jegyűként a lélek újraszületését, a tudást képviseled. A fizikai test a kezdet, míg a szellemi megtestesülés a végzet. Uralkodó bolygód, a Hold az anyaság, a test, az érzések, a nőiesség világának jelképe. Férfiként is finom érzékenység jellemez. Véded, óvod önmagad, szinte úgy, mintha apró dobozba zárnád a lelkedet. A legfőbb spirituális értéked a család. Lehetőség szerint meditálj minél gyakrabban, mert így érheted meg, a család valójában az élet forrása is. Hiszel az univerzum törvényeiben, gyermeki énedet szeretnéd minél tovább megőrizni. Figyelemre, hűségre és a szerelem bizonyítékára vágysz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai remek napnak tûnik a döntéshozatalhoz, ugyanis, nem csak ösztönei és megérzései mûködhetnek kiválóan, hanem most még bölcs meglátásokkal is párosulhatnak, amit jórész a minden részletre kiterjedõ figyelmének köszönhet. Elõ a legnagyobb fejtörést okozó ügyekkel!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Karma: meglehetősen ragaszkodó, birtokló típus vagy, igényled a társad, a szeretteid figyelmét, törődését, megértését. Hajlamos lehetsz parancsolgatni és a saját akaratodat érvényesíteni a többieknél. Ezen a karmán érdemes dolgoznod minél többet, hiszen viselkedéseddel mindenkit elveszíthetsz, aki pedig igazán fontos a számodra.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: