Nyúl

Kissé gyámoltalan jellem vagy, aki folyamatos támogatásra és segítségre szorul. Tulajdonképpen nem lenne szükséged erre, mert képes vagy megtalálni minden helyzetben a helyes döntést, de így sokkal egyszerűbb számodra az élet. Karmikus csapdád abban rejlik, hogy a külvilág egy idő után megelégeli a támaszkodásod és egy idő után elfordulnak tőled, mert rájönnek, hogy csak kihasználod őket.

Sárkány

Nagyon magabiztos személyiség vagy, aki kellőképpen eltökélt ahhoz, hogy megvalósítsa elképzeléseit. Hajlamos vagy azonban, hogy nem fogadsz meg külső tanácsokat és figyelmeztetéseket, így letérhetsz az utadról, mert elvakít a cél. Karmikus csapdádat olyan formában kapod, hogy a sors akaratodon kívül, fájdalmak árán kényszerít irányváltoztatásra.

Napi horoszkóp február 06. csütörtök - Ennek a 6 csillagjegynek van egy meglepetésünk!

Kígyó

Rendkívül érzékeny és szenvedélyes ember vagy, aki mindezt önvédelemből nem mutatja a külvilág felé. Még azoknak sem adod ki magad igazán, akik a legközelebb állnak hozzád, mert félsz. Karmikus csapdád abban lehet, hogy a túlzott tartózkodás miatt a környezeted hidegségnek érzékeli a tartózkodásodat, ami könnyen a kapcsolataid rovására is mehet!

Nagyon büszke személyiség vagy, aki csak látszólag tűnik erősnek, azonban folyamatosan fogni kell a kezed. Ha nincs melletted egy társ, elesettnek tűnsz és semmi sem sikerül a számodra. Karmikus csapdád emiatt az energiád megcsappanása lesz, önbecsülésed csökkenése és ezáltal az élet minden területén gyengébben teljesítesz majd.

Kecske

Annyira nagy lelked van, hogy a mások munkáját is képes vagy elvégezni és olyan terheket veszel a nyakadba, amivel nehéz lesz megbirkóznod. A teljesítőképességed azonban véges és nem vagy képes mindent elvégezni. Karmikus csapdád lehet, hogy a sors a sors pihenésre kényszerít majd betegség vagy veszteség formájában.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: