Majom

A becsvágyad hatalmas, minden álmod képes vagy megvalósítani, sokszor el is felejtesz egy kis szünetet tartani. A céljaid elérésében azonban figyelmen kívül hagyod mások érzéseit. Karmikus csapdád lehet, hogy az emberek érzéketlennek gondolnak és emiatt eltávolodnak mellőled.

Kakas

A belső energiád nem ismer határokat, kiváló verbális képességgel rendelkezel, szinte minden vitából képes vagy győztesként kiszállni. Egyenes, őszinte és szókimondó ember vagy, aki nem fél kinyilvánítani az érzéseit és a gondolatait. Karmikus csapdád abban rejlik, hogy a nyers stílust mindig attól kapod vissza, akitől a legkevésbé várnád!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-02-16

Kutya

Igazi szakértő vagy, aki bárhol, bármikor feltalálja magát. A nehézségektől azonban megfutamodsz és inkább megvárod, amíg a dolgok lecsendesednek. A karmikus csapdád abban rejlik, hogy ha így folytatod elveszíted mások megbecsülését, mert csak egy “kutyát látnak , amelyik ugat, de nem harap”.

Disznó

Egyszerűen képtelen vagy önálló döntéseket hozni és ha teheted, inkább élsz meg mások nyakán kényelmesen, mint a saját lábadon nehézkesen. A kényelem és a nyugalom fényében sokszor még az sem zavar, ha mások a saját bajaikkal küszködnek. A karmikus csapdád az lesz, hogy a sors kényelmetlen, sőt akár fájdalmas helyzetbe is hozhat, hogy megtanulj megállni a saját lábadon.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: