Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, ez óhatatlan. De gondoltál már arra, hogy a horoszkópod a személyiséged ezen oldalára is hatást gyakorolhat? Ha nem, most eláruljuk, min kellene változtatnod!

Bak

Bakként nagyon törtető és makacs vagy, így már el is érkeztünk első negatív tulajdonságodhoz: gyakran csak és kizárólag a célra koncentrálsz, nem pedig arra, kin és min kell addig átgázolnod.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-01-07

Borzasztóan anyagias vagy, számodra az egyik első helyen a pénz áll. Ez nem azt jelenti, hogy a többi dolog nem fontos neked, csupán véresen komolyan veszed, hogy mindent a pénz mozgat.

Realista vagy, ami nem feltétlenül probléma, ám ez egyfajta pesszimizmussal párosul esetben, ezért gyakran jóval borúsabban látod az életet, mint kellene.

Nem szívesen és csak nagyon nehezen hagyod el a komfortzónádat, hajlamos vagy rá, hogy a végletekig halogasd bizonyos döntések meghozatalát. Máskor azonban hirtelen és meggondolatlan vagy, csak utólag mérlegeled, mekkorát hibáztál.

Amiken változtatnod kell: pénzorientáltság, túlságosan realista látásmód, döntésképtelenség.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-04-03

Vízöntő

Vízöntőként jó esély van rá, hogy sosem nő be teljesen a fejed lágya. Persze szerinted ezzel a világon semmi gond nincs, éppen mindenki más hibázik, hogy elfelejti, milyen gyereknek lenni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ebben abszolút van igazság, ám nem mindenki veszi jó néven, hogy nem lehet rád számítani, és mindenből megpróbálsz viccet csinálni.

Optimista látásmódod dicséretre méltó, de sokszor figyelmen kívül hagyod, hogy nem lehet félvállról venni sem a feladataidat, sem azt, ha valaki rád támaszkodna.

Kreatív, vidám és örökmozgó vagy, azonban önállóságodat, szabadság iránti vágyadat nem tudod keretek közé szorítani.

Kiszámíthatatlanságod miatt sokan hangulatembernek titulálnak, és mivel mindig az újat, az ismeretlent keresed, a többség megbízhatatlannak tart.

Amiken változtatnod kell: gyermeteg hozzáállás, megbízhatatlanság, szabadság iránti vágy.

Halak

Túlságosan is érzelmi síkon mozogsz, hírből sem ismered a realizmust. Ez azért a mai világban nem kifejezetten előnyös tulajdonság, sajnos sokan vissza is élnek azzal, hogy könnyű az érzelmeidre hatni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha valaki, akkor te nagybetűs hangulatember vagy, magad sem tudod, mitől függ, de néha legszívesebben fel sem kelnél, máskor azonban megváltanád az egész világot. Ezt te sem viseled könnyen, hát még a környezeted!

Mindig a harmóniára, kiegyensúlyozottságra törekszel, ami dicséretes, azonban téged teljesen lesújt, ha valami megbontja az összképet, és búskomorságba menekülsz ahelyett, hogy minél előbb a probléma megoldásával foglalkoznál.

Érdekesnek, titokzatosnak tartod magadat, amiben egyértelműen van igazság – más kérdés, hogy a környezeted mennyire díjazza, hogy totálisan kiismerhetetlen minden lépésed.

Amiken változtatnod kell: hangulatingadozások, túlságosan emocionális felfogás, álmodozás.

Kos

Szerencsés lenne, ha megpróbálnál időnként kicsit visszafogottabban, finomabban bánni embertársaiddal.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Igaz, úgy gondolod, az őszinteség a lételemed és legfontosabb erényed, ezt a tulajdonságot csak akkor tudod kamatoztatni, ha nem sértesz végig mindenkit, aki a körülötted él – és adott esetben kifejezetten szeret.

Nem történik semmi rossz akkor sem, ha kicsit hátradőlsz, és nem főnökösködsz. Meglátod, az élet akkor sem áll meg, ha hajlandó vagy lazítani, vagy másoknak átadni az irányítást.

Jót fog tenni kapcsolataidnak az is, ha engedsz magasra tett elvárásaidból, és nem írsz le senkit az első benyomás, vagy az első hiba következtében.

Amiken változtatnod kell: nyers őszinteség, főnökösködés, előítélet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: