Bika

Iszonyúan makacs vagy, és minden körülmény között nehezedre esik, hogy kompromisszumot köss másokkal. Ez akkor is igaz rád, ha a családtagjaidról, szeretteidről van szó.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Elsődlegesen tehát érdemes lenne megtanulnod, hogy mások szemével is lásd a világot, ne csak azt a verziót fogadd el, ami a sajátod. Hajlamos vagy arra, hogy konzervatívanviselkedj, ami időnként előny, máskor azonban hátrány.

Rák, Skorpió vagy Halak a csillagjegyed? 4 tipikus hiba, amit te is elkövetsz a párkapcsolatodban

Erre szintén érdemes ügyelned, és ha úgy adódik, nyitni az újdonság, az ismeretlen felé. A változtatás mindig zsákbamacska, de ha sosem próbálod ki, egy helyben fogsz toporogni egész életedben.

Végül pedig, az anyagi biztonság, a munka fontos és alapvető, de nem minden. Sose feledd el, hogy ki is kell élvezni azokat az elért eredményeket, jutalmakat, amikért keményen megdolgoztál!

Amiken változtatnod kell: konzervatív látásmód, munkamánia, kompromisszumkészség hiánya.

Ikrek

Ha veled is előfordult már, hogy mások megbízhatatlannak tartottak, akkor minden bizonnyal értetetlenül álltál a probléma előtt. Igazából ugyanis nem arról van szó, hogy nem lehet rád számítani, hanem arról, hogy nem ismernek ki mások.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyek, akik egy párt alkotva irigylésre méltó, örök boldogságban élhetnek egymással!

Ez két, egymástól teljesen különböző oldaladnak köszönhető. Meg kell próbálnod, hogy ellentétes pólusaid minél közelebb kerüljenek egymáshoz – vagy legalább ne cserélgesd őket túlságosan gyakran.

Nem a legjobb tulajdonságod az sem, hogy borzasztóan sokat beszélsz, miközben másokat nem szívesen, vagy nem kellően mélyen, odafigyelően hallgatsz meg. Ebből sok konfliktus, félreértés adódhat egész életed során.

Amiken változtatnod kell: hangulatingadozások, állandó pletykálás, fecsegés, nemtörődöm viselkedés.

Rák

A rákok alapvetően érzelmi lények, és ez ellen nem tudnak semmit tenni – nem is feltétlenül kell.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Arra viszont nem árt ügyelned, hogy aktuális érzelmeid mennyire hagynak jelentős nyomot a hangulatodon, hiszen utóbbitól már a környezeted is szenved.

Hajlamos vagy rá, hogy irreálisan magasra tedd a lécet minden kis és nagy dologgal, vagy akár az emberekkel kapcsolatosan.

Ez sokszor fel sem tűnik neked, csak azzal szembesülsz, hogy valami már megint nem sikerült, vagy már megint csalódnod kellett – innen ered negatív látásmódod, alkalmanként pesszimista felfogásod, amin ugyancsak érdemes kicsit enyhítened a boldogságod érdekében.

Amiken változtatnod kell: túláradó érzelmek, maximalizmus, pesszimizmus.

Oroszlán

Az oroszlánok messze híresek büszkeségükről, aminek vagy van alapja, vagy nincs – ez általában igaz mindenkire. Mégis, oroszlánként hajlamos lehetsz arra, hogy csak a saját véleményedet hangoztasd, és azt is tartsd előbbre valónak.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez igaz a külsőd megítélésére is, jellemző módon hiú vagy. Ebből adódik, hogy leginkább narcisztikus vonásaidon, én-központúságodon kell változtatnod, illetve arra ügyelned, hogy ne ezek irányítsák az életedet, gondolataidat.

Hibád az is, hogy nehezen tűröd, ha nem te vagy a központban, ha nem rólad beszélnek, vagy nem te irányítod a beszélgetést, ha ne adj isten, téged kritizálnak.

Nincs azzal semmi baj, ha időnként visszavonulsz, és a háttérből figyeled az eseményeket!

Amiken változtatnod kell: egoizmus, figyelemmánia, hiúság.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: