Szűz

A szüzek túlságosan is hajlamosak arra, hogy úgy éljenek, mintha nem is léteznének. Valószínű te sem akarsz zavarni, galibát okozni senkinek, ezért maximálisan visszahúzódsz, és sokkal inkább a munkának élsz, mint magánéletednek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Talán kissé elvesztette a fonalat az utóbbi idõben anyagi ügyeit tekintve, ezért ma úgy dönthet, kedves Szûz, hogy megregulázza pénztárcáját. Számba veszi bevételeit, kiadásait és készít egy kiszámítható, jól beosztott költségvetést. Ez lehet, hogy a vártnál több idõbe telik majd, de megéri a fáradozást, mert ennek hatására sikeresen megspórolhatja a nyaralásra szánt összeget is. Inkább, ha úgy sok, amit bevállalt, tartson kisebb-nagyobb szüneteket, hiszen a terv és a papírok nem fognak elfutni.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez gyakran fel sem tűnik, hiszen általában fülig szerelmes vagy – ezt azonban sem kimutatni, sem megélni nem vagy képes igazán.

Mindenáron a kiegyensúlyozott kapcsolatokra törekszel, nem bírod, ha nem dönthetsz lassan, megfontoltan. Így szeretteidnek, barátaidnak jó adag türelemmel kell felruházniuk magukat.

Diszkrét vagy, ami bizonyos szintig előny, de te általában túllősz a célon, és egyesek emiatt nem visszafogottnak és szolidnak, hanem egyenesen prűdnek tartanak.

Amiken változtatnod kell: túlzott visszafogottság, önbizalom-hiány, határozatlanság.

Mérleg

A végletekig konfliktuskerülő vagy, ami miatt mások túlságosan is gyengének és visszafogottnak tarthatnak, pedig szó sincs erről.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma valósággal ragyog, kedves Mérleg. Mi lehet az oka ennek? Esetleg az, hogy sikerült kipihennie magát, vagy párjával jól alakultak az elmúlt napok? Valószínûleg az öröm sugárzik önbõl és ezt bizony mások is látják, sõt, ennek hatására néhány kacér pillantást is kaphat idegenektõl, ami csak tovább növeli jókedvét. Élvezze ki ezt a napot és próbálja meg a többit is hasonlóan megélni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelmi horoszkóp 2020.10.19-10.25.: A hét ismeretlen ajtókat nyit ki előtted, egy fontos dolgot kell tudnod...

Ugyan harmóniában élsz magaddal, a megszállottsággal határos módon törekszel arra, hogy az összhangot a környezeteddel is megteremtsd. Ez igazán dicséretreméltó sőt, követendő példa, de te túlzásba viszed az egyensúlyozást.

Ebből adódik, hogy általában lassan, megfontoltan cselekszel, ami mások számára már-már idegölő várakozást jelent.

Mivel ez az időnként negatív tulajdonság párosul a konfliktuskerüléssel, mások lebecsülhetnek, és úgy érezhetik, nem lehet rád támaszkodni akkor, amikor nagy a nyomás.

Amiken változtatnod kell: konfliktuskerülés, túlzott megfontoltság, egyensúly-mánia.

Skorpió

Skorpióként legnagyobb hibád az, hogy sosem felejtesz. Ezzel másoknak is ártasz, de valójában magadnak a legtöbbet, ugyanis állandóan olyan dolgokon rágódsz, amiken már nem tudsz változtatni így se, úgyse.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Skorpió, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Éppen emiatt nyúlsz időnként a bosszúállás lehetőségéhez, ami legfeljebb némileg enyhít az érzelmeiden, a tényleges megoldást nyilvánvalóan ez sem hozza el.

Magasak az elvárásaid, de nem viseled el, ha mások hibáznak, vagy legalábbis nem úgy teljesítenek, ahogy te szeretnéd.

Persze csomó jó, és közösségszolgáló tulajdonságod van, de nagyon nehezen kötsz kompromisszumot, miközben mindenkiben versenytársat látsz – azokban is, akik semmilyen szinten nem szeretnének versenyezni veled.

Amiken változtatnod kell: makacsság, bosszúállási-hajlam, maximalizmus.

Nyilas

Imádsz a központban lenni, szereted, ha körülötted folyik minden, és rád figyelnek az emberek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Nyilas, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Komoly igényed van arra, hogy mindig új és új célokat tűzz ki magad elé, amiket rendre teljesítesz is kitartásodnak köszönhetően.

Ebből adódik egy negatív tulajdonságod: hajlamos vagy rá, hogy csak a célra koncentrálj, és eközben figyelmen kívül hagyd az emberek érzelmeit, gondolatait, nem mindig vagy másokkal túlságosan megértő.

Gyakran túlságosan heves, szabadszellemű vagy, és bár könnyen lelkesedsz, sokszor másoknak kell lelket önteniük beléd, különben teljesen elhagyod magadat.

Nehezen kötsz kompromisszumot, mert úgy érzed, mindig neked van igazad. Akkor minek kellene alkudoznod?

Amiken változtatnod kell: önfejűség, egoizmus, tapintatlanság.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: