HALAK

Szerelem

A szingli Halakban a felfokozott szexuális vágy még jókedvvel is párosul. Így nem csoda, ha mindenkinek rabul ejtik a szívét, akivel csak találkoznak. Minden leleményességedet beveted most, hogy olyan emberekkel kerülj kapcsolatba, akiket igazán vonzónak találsz. Jó alkalom lehet a nagy találkozásra egy utazás, vagy egy olyan társasági összejövetel, ahol igazán kitombolhatod magad. 
A párkapcsolatban élő Halak rengeteg érzelmet képes kibocsátani partnere felé. Még az is megeshet, hogy kicsit túlzásba viszed. Próbálj egy kicsit lassabban adagolni, a jóból is megárt a sok. Összességében nagyon szerencsés hónap vár rád, aggodalomra tehát az égvilágon semmi okod nincs. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

A mai nap során az önt körülvevõk makacs hozzáállása a közös dolgaikhoz, csak lassítja a fejlõdést. Mivel úgy tûnik, ön az egyetlen jelenleg a csapatban, aki józan, reális módon értékeli a kialakult helyzetet, próbáljon meg kivételesen az észérvek helyett, az érzelmeiken keresztül hatni a többiekre, s beszélni a fejükkel, mielõtt elrontanak mindent. Gondoljon arra, hogy, ha sikerrel jár, akkor hamarosan majd a többiek is hálásak lesznek kitartásáért, s, hogy most a kezébe vette a dolgokat, annak ellenére, hogy alapvetõen ez nem az ön stílusa.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Pénzügyek

Az elkövetkezendő napokban hatalmas üzleti előnyökre tehetsz szert egy befolyásos ember ismeretsége által. Ha szívességet kértél valakitől karriered alakulása szempontjából, kedvező eredményeket tudhatsz magadénak. Néhány családi, vagy jogi ügy kapcsán plusz jövedelemre tehetsz szert mostanában. 

Pénteki Horoszkóp - Teljesen normális dolog, hogy időnként nem tudja pontosan, hogy mit is akar...

Egészség

A csillagok most nem igazán kedveznek a nyugodt légkörnek és a higgadt gondolkodásnak. Hamarosan meg kell tanulnod azt, hogyan állj helyt az életben anélkül, hogy megbántanál másokat. Ez káros hatással lehet majd az idegeidre, és a betegségekkel szembeni ellenálló képességed is csökkenhet. Ne feledkezz meg a kellő mennyiségű pihenésről!

 

KOS

Szerelem

Az elkövetkezendő hónapok figyelmed inkább önmagadra és sikereidre összpontosul. Ennek ellenére a párkapcsolatban élő Kosok rendkívül nagy harmóniában élnek kedvesükkel. Mindössze néhány véleménykülönbség fordulhat elő, és ez okozhat feszült pillanatokat. Ha a kapcsolat annyira komoly, hogy már a házasság gondolatát fontolgatod, akkor ez az időszak a legideálisabb arra, hogy meg is valósítsd. A csillagok ugyanis mind vonzerődre, mind meggyőző képességedre nagy hatással lesznek. 
Az egyedülálló Kosok számára a június kellemes utazásokat, romantikát és új szexuális tapasztalatokat rejt. A nyaralás alatt megismerkedhetsz valakivel, aki igencsak nagy hatással lesz rád. Elképzelhető, hogy megtalálod végre az igazit, de az is előfordulhat, hogy megismered a szerelem legmélyebb értelmét. Pontosan ezért fontos, hogy a napokban a lehető legjobb formádat hozd. Rengeteg érdekes emberrel ismerkedhetsz most meg. Ki tudja, talán Ő is közöttük lesz. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

Az elmúlt napok akadozott haladása után a mai nap során már jóval gördülékenyebben mennek a Kos dolgai. Mindettõl természetesen a kedve is jobb és ez még inkább pozitívan hat ki környezetére. Büszke lehet arra, amit mostanában elért és joggal érezheti azt, hogy igenis fontos tagja a világnak és környezetének. Érdemes egy kicsit kimozdulnia a természetbe, sétálni, futni, esetleg úszni egyet, ez sokat segíthet abban, hogy sikerüljön oldani az elmúlt napok nyomása miatt felgyülemlett stresszt.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Pénzügyek

Ezekben a hónapokban a közös vállalkozások, a közös pénzügyek kerülnek előtérbe. Kerüld azonban a vitákat, és a konfliktushelyzeteket munkatársaiddal. Rossz akarója ugyanis mindenkinek akad, és ez nagyban hátráltatja a megfeszített, kemény munkát. Ne rohanj fejjel a falnak akkor sem, ha egy olyan üzlet adódik, amelyből dőlni látszik a pénz. Inkább többször gondold át, és ha szükséges, akkor kérd ki hozzáértők tanácsát. Csak ez után hozd meg a döntést. 

Egészség

Bár a csillagok kedvező hatással vannak egészségi állapotodra, átmenetileg kiújulhat egy régi betegséged, vagy kialakulhat egy új. Pontosan ezért van szükség arra, hogy elegendő időt fordíts a pihenésre, az egészséges táplálkozásra. Kerüld továbbá az olyan helyzeteket, ahol személyes biztonságodat, testi épségedet bármiféle veszély fenyegeti. Ha ezekben a hónapokban tervezed nyaralásodat, az utazás alatt is légy nagyon elővigyázatos. Különösen a nap és a víz „veszélyeire” figyelj oda.

Hétfői Horoszkóp - Ez a napja minden szempontból pozitív lesz...

Hétfői Horoszkóp - Ez a napja minden szempontból pozitív lesz...

Az, hogy időnként az emberen úrrá lesz a félelem és a szorongás, egy teljesen normális dolog.

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: