MÉRLEG

Szerelem

A csillagok állása most igencsak kedvez a Mérleg szerelmi életének. Pozitívan alakulnak szerelmi kilátásaid, és a házas életed is. Ha párkapcsolatban élsz, érdemes felhasználni a heves érzelmeket arra, hogy még jobban elmélyítsd kapcsolatodat. Mutasd ki szeretetedet partnered felé, öntsd szavakba érzéseidet. Ez felettébb vonzó lesz kedvesed számára. 
A szingli Mérlegeket – érzéki kisugárzásukból adódóan – egyenesen ellenállhatatlannak tartják az emberek. Ezért nem is lehet csodálkozni azon, ha felfokozódik szerelmi és társasági életük. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ilyen alkalmakkor a nagy Ő karjaiba futsz. Lehet, hogy erre még várnod kell, mindenesetre kellemes élményeknek nézel elébe. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

A mai nap során az univerzumban a pozitív energiák lesznek túlsúlyban, s ez kihat a Mérleg dolgaira is. A nap igazán remekül indul, szinte csak úgy repül az idõ, és ha nem hagyja, hogy mások butasága, vagy bizonyos kellemetlenkedõk, felbosszantsák, akkor bizony estére olyannyira maximalizálódhat jókedve, hogy érdemes lesz azt megfejelni egy spontán buli ötlettel, vagy összejövetellel is, ahol meglátja, garantáltan remekül fog szórakozni! Mivel mostanában amúgy is nehéz napjai voltak, ez most már nagyon ráfér önre.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Pénzügyek

Az elkövetkezendő napokban szinte minden figyelmedet a pénzügyi kérdések foglalják le. Ennek azonban előnyeit is élvezheted, kellemes híreket kaphatsz ugyanis egy pénzügyi befektetést illetően. Az üzleti természetű vitákat azonban érdemes kerülni, mert mindig az erősebb kerül fölénybe. Ameddig nem vagy teljesen megalapozva pénzügyileg, meglehet, hogy alulmaradsz. Karrier kilátásaid a terveknek megfelelően alakulnak, sőt, még az is előfordulhat, hogy fontos elismerésben részesülsz. 

Ezt a 6 csillagjegyet szinte sosem csalják meg

Ezt a 6 csillagjegyet szinte sosem csalják meg

Bár garanciát senki és semmi sem adhat, a horoszkóp szerint ezeket a csillagjegyeket a legkevésbé valószínű, hogy megcsalja a párjuk.

Cikkajánló Tovább olvasom

Egészség

Hála a csillagoknak, igazán jó erőnek örvendhetsz ezekben a hónapokban. Kerülj azonban minden felesleges kockázatot, mert komoly veszélybe kerülhet egészséged, vagy testi épséged. Ne hajszold túl magad, kerüld a stresszes helyzeteket, de ugyanakkor ne ragadjon el túlságosan az álmodozás se.

 

SKORPIÓ

Szerelem

A szingli Skorpiók életében a szerelem most igencsak háttérbe szorul. Sokkal inkább foglalkoztatja őket karrierjük, munkájuk. Egy váratlan randevú azonban megtörheti ezt a jeget, és meghitt beszélgetésbe torkollhat az ismerkedés. Azért ne csapd be magad ezzel a szerelemmel kapcsolatban, különben hamarosan súlyos csalódásokkal kell szembenézned. 
A tartós kapcsolatban élők számára több nézeteltérést, vitát tartogat ezek a hónapok. Megnyerő személyiségednek köszönhetően azonban játszva oldhatod a feszültségeket. Nyitottságod és szereteted még több érzékenységet kölcsönös kapcsolatodnak. Örömödet leled a titkos szexuális fantáziák megvalósításában, amelyek azonban túlságosan is magukkal ragadhatnak. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

Itt az ideje egy kis pihenésnek, hiszen mostanában amúgy is sokat hajtott és meglehetõsen megviselheti az ebbõl fakadó stressz, melyet igenis érdemes komolyan venni és oldani. Ne legyen lelkiismeret furdalása, hogy a pihenésre és a kikapcsolódásra szánt percek csökkentik hatékonyságát. Gondoljon arra, hogy, ha az ember rendszeresen megtanul pihenni, akkor lesz csak igazán képes hosszú távon nagy dolgokat véghezvinni! Vegye tehát magát körbe csupa olyan, bohókás, könnyed emberrel, akiknek élvezi a társaságát, s ne hagyja, hogy egy percre is lehervadjon arcáról a mosoly!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Pénzügyek

A nyár és az ősz felettébb kedvezően alakul az üzleti és pénzügyeket illetően. Légy nyitott a feltáruló karrier lehetőségekkel szemben, de kerüld a nagyszabású és kockázatos pénzügyi döntéseket. Anyagi természetű adósságaidat próbáld meg mihamarabb rendezni, és igyekezz együttműködni olyan emberekkel, akik tehetnek valamit a sikeresebb eredmények érdekében. 

Egészség

Megfeszített tempódnak köszönhetően kockára teheted egészségedet. Túlhajszolod magad, és ez negatívan befolyásolja egész közérzetedet. Jó lenne elhatározni, hogy egészségesebb életvitelt alakítasz ki magadnak. Ne feledkezz meg a napi – kellőmennyiségű – folyadékbevitelről sem. A felhalmozódott méreganyagokat egy kis méregtelenítéssel űzheted ki szervezetedből.

Heti szerelmi horoszkóp szeptember 30-tól: Energikus lesz ez a hét, lesz részed izgalomban, szenvedélyben...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: