Skorpió

A Skorpió szereti a szélsőséget a maguk mélységében megélni, így aztán hajlamos arra, hogy a sötét oldalt hívja segítségül céljai elérésére. Ez persze nem jelenti azt, hogy az ördöggel cimborálna, hiszen a tiszta, értékes, őszinte dolgok és a fényoldal is foglalkoztatja. Életében legalább egyszer sötét mágiához folyamodik, ám tévedéséből tanulva előbb-utóbb visszatér a helyes útra. A Skorpió érti a valódi sötétség és az igazi fény üzenetét, ezért amint – akár életek munkája során – megtalálja az arany középutat, nagyon komoly, tudatos spirituális ember válik belőle, aki mások vezetésére is alkalmas.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Rák

A Rák érzékenységénél és finomságánál fogva alkalmas arra, hogy mások szívébe lásson, felismerje valódi motivációikat, megérezze múltjukat, jelenjüket és ige gyakran – ennek tükrében – jövőjüket is. Ha Rákkal van dolgod, hiába próbálod elrejteni valódi érzéseidet, nem fog menni: rád néz, és pontosan tudja, mi zajlik a lelked legmélyén. Mivel mások érzéseit ilyen jól átlátja, hajlamos kitűnően érzékelni a rezgéseket és az energiaszinteket is, ami környezete számára gyakran akár ijesztő is lehet. A Rák spiritualitását többnyire jóindulatú, pozitív cél szolgálatába állítja, így nincs okunk félni tőle.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

A mai napon egy olyas valakivel szeretne újra kapcsolatba kerülni, akit már régóta nem látott és hiányzik önnek. Ne pazarolja az idõt, ha tényleg így érez, akkor cselekedjen. Hívja fel, írjon neki, vagy látogassa meg az illetõt. Könnyen elõfordulhat, hogy rég nem látott ismerõse is hasonlóképpen érez, csak épp fél megtenni az elsõ lépést az ön irányába. Ha sikerül egymással felvenni a kapcsolatot, elõször fura lehet a közös csevej, de csak amiatt, mert zavarban érezhetik magukat. Meglátják pár perc alatt feloldódnak és mikor a közös élmények is felelevenednek, minden a régi kerékvágás szerint fog majd alakulni, folytatódni.

A horoszkóp szerint ezért nem tudsz kilépni a párkapcsolatból

 

 

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: