Minden csillagjegy szülötteinek vannak rossz tulajdonságai. Ma 3 csillagjegy szülötjét mutatjuk be, akikkel érdemes óvatosnak lenned. A munkahelyeden jobb odafigyelned, ha barátkozni akarnak veled, mert ezek a csillagjegyek olykor kedvesek, de a hátad mögött könnyen kipletykálnak.

Skorpió

A skorpió jegyű nő nem felejt és nem megbocsájtó. Nem tudja kontrollálni magát, sokszor felrobban a méregtől. Szeret mindig a középpontban lenni, hogy elkápráztassa a társaságot, de egyetlen szavával is úgy meg tud sérteni valakit, hogy az felér egy veréssel. Gyakran olyan stílusban fejezi ki a véleményét, hogy azzal csúnyán megbántja beszélgetőpartnerét és letapossa a büszkeségét. Ha kell, manipulál, bármit elkövet azért, hogy ő legyen a piramis csúcsán. Él hal a veszekedésért, rafinált személyiség. Érdekes egyénisége mellett barátságos, de jobb vele óvatosnak lenni, mert ha neki valami nem tetszik, akkor rögtön támad. Empatikus, a családjáért mindent megtesz, akár az ördöggel is cimborál.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, rendkívül kreatívan állhat egy bizonyos feladat megoldásához, s, ha sikerül idejével is jól sáfárkodnia, akkor ma valóságos csodát vihet véghez, amit mások is elismernek majd! Élvezze a dicsérõ szavakat, hisz megdolgozott értük. A hétköznapi sikereknél nincs is jobb önbizalom növelõ, motiváló erõ!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-07-13

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: