Minden csillagjegynek vannak rossz tulajdonságai, de ez a 3... túltesz mindenkin!

Minden csillagjegy szülötteinek vannak rossz tulajdonságai. Ma 3 csillagjegy szülötjét mutatjuk be, akikkel érdemes óvatosnak lenned. A munkahelyeden jobb odafigyelned, ha barátkozni akarnak veled, mert ezek a csillagjegyek olykor kedvesek, de a hátad mögött könnyen kipletykálnak.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-11-09

Skorpió

A skorpió jegyű nő nem felejt és nem megbocsájtó. Nem tudja kontrollálni magát, sokszor felrobban a méregtől. Szeret mindig a középpontban lenni, hogy elkápráztassa a társaságot, de egyetlen szavával is úgy meg tud sérteni valakit, hogy az felér egy veréssel. Gyakran olyan stílusban fejezi ki a véleményét, hogy azzal csúnyán megbántja beszélgetőpartnerét és letapossa a büszkeségét. Ha kell, manipulál, bármit elkövet azért, hogy ő legyen a piramis csúcsán. Él hal a veszekedésért, rafinált személyiség. Érdekes egyénisége mellett barátságos, de jobb vele óvatosnak lenni, mert ha neki valami nem tetszik, akkor rögtön támad. Empatikus, a családjáért mindent megtesz, akár az ördöggel is cimborál.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nem csak sokat dolgozhat, hanem, mindeközben, sokat tapasztalhat, és ez által tanulhat is szakmai téren, ami érdemben hozzátehet az elkövetkezendõ napok sikereihez! Legyen nyitott és kíváncsi, ahogy mindig, és ne ódzkodjon kérdezni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: