Halak

A halak jegyében született nő a drámák királynője. Olykor naívnak tűnik, de ez csak álca, tudja jól, hogy ezzel kivívhatja mások figyelmét. Gyakran füllent, még magát is becsapja ha olyan napja van. Egy igazi mártír, akin senki nem segít, legalábbis arra törekszik, hogy mindenki ezt gondolja róla. Amikor ideges egyből támad, utána pedig visszahúzódik. Igazából szereti idegesíteni a környezetét, szereti sajnáltatni magát ahelyett, hogy racionálisan beszélgetne. Könnyen vitába kezd, ha neki valami nem tetszik, azt nem állja meg szó nélkül. Minden rossz tulajdonságával együtt a hal jegyű nő önzetlen, odaadó és megértő.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A szűz jegyében született nő számára semmi sem elég jó. Kötekedő, zsémbes, kritizáló és rosszindulatú. A nevén nevezi a dolgokat, pletykás, egocentrikus és nagyon könnyen felidegesíthető. Odavan az apróságokért, nagyon ért ahhoz, hogy tanácsokat osztogasson, főként azoknak, akik nem is kérnek belőle. Szinte betegesen szereti a rendet és a tisztaságot, mégis általában az ő otthonában nagy a felfordulás, mert ő túlságosan elfoglalt ahhoz, hogy elvégezze a dolgát. Nagyon mérges tud lenni, ha felidegesítik. Mégis akad jó tulajdonsága is, néha kedves és félti a körülötte élő személyeket. Két lábbal a földön jár és időnként nagylelkű.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-23 - A Merkúr és a Plútó egymást erõsítõ hatásai miatt a mai napon meglehetõs késztetést érezhet arra, hogy...

forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: