5. HOWLIT

A howlit a nyugalom köve, szembesít a gondolataid káoszával, de bélzavarok, gyomorégés és hányinger ellen is hatásos. Ha ez az ásvány áll a legközelebb hozzád, akkor a jövőben jobban figyelj oda a túlvilágról érkező üzenetekre. Lehet, hogy egy elhunyt szeretted már nagyon régóta szeretne veled kapcsolatba lépni, te azonban nem voltál nyitott rá. Biztosan van egy lezáratlan ügyetek, és ezért akar mindenképpen beszélni veled – engedd közel magadhoz a gondolatot, te is nyugodtabb leszel utána!

6. DALMATA JÁSPIS

Az utolsó kő a dalmata jáspis, egy átlátszatlan, fehéres, szürkés kő. Az alapkőzet finoman barna és fekete foltos, amely emlékeztet a dalmata kutyafajta bundájára, írja az azurit.hu. Ez a te köved? Akkor egy játékos és vidám ember vagy, soha nem kell kétszer mondani, hogy nevess egy jó nagyot, és felejtsd el a világ gondját. Ne változz meg: keresd az új kalandokat, ismerj meg új embereket, és sugározd az energiát magadból.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: