Valentin napon egyedi módon ünnepelhetjük meg szerelmünket. Ilyenkor csak mi vagyunk - mi ketten és a szerelem, a bizalom és az intimitás. Hagyjuk magunk mögött a rohanó hétköznapokat és fogadjuk meg a csillagok jóslatait, mivel tehetjük különlegessé magunknak és párunknak ezt a napot.

Kos

Sorsfordító Valentin nap vár a Kos szülöttekre. Ne habozz, ha többet szeretnél, kedvesed partner lesz mindenben! Kezdj el időben tervezgetni, öltöztesd ünneplőbe a szívedet, hiszen szerelem terén amúgy is nagyon kedvező periódust élsz meg mostanában. Úgy tűnik, beteljesülnek álmaid, végre annak az oldalán ér ez az érzéki ünnep, aki mellett rád talált a boldogság. Fejezd ezt ki, de ne csak egy finom vacsorával! Ideje bevállalni olyan dolgokat, amikre tudod, hogy vágyik. Bújj bele a legsz.xibb fehérneműidbe, és varázsold el, hogy úgy érezze, a pokol minden kínja kísérti, ha nem érinthet, nem csókolhat.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A könnyebb megoldás, bár csábítóbb, de nem feltétlenül biztos, hogy hosszútávon is kevesebb energia-befektetést igényel, így érdemes meggondolni annak választását. A kockázat az élet része, s nagy magasságokba repítheti az embert egy-egy ilyen természetû dolog, ha bejön, ha viszont nem, a nagy veszteséget is fel kell tudni dolgozni! Mérlegeljen, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-02-18

Bika

Valentin nap ide vagy oda, nem kísért meg a romantika. Nyűglődsz, nem találod a helyedet, minden kifogást bevetsz, hogy ne kelljen ünnepelni, pedig kedvesed igényelné. Ne a csillagok állását okold, ne is a médiát, ne is az időjárást és mielőtt bevetnéd, túl öreg sem vagy a szerelem ünnepléséhez. Pusztán próbálod távol tartani magad egy újabb csalódástól. Ne légy rest és vedd kezedbe az irányítást, ne célozgass, mire vágysz, hanem foglald le az éttermet, vagy épp mutass rá a katalógusban, hol szeretnél ezen a napon összebújni életed párjával. Tedd emlékezetessé, ha kell, kényeztesd, hogy ő se vágyjon másra, csak arra, hogy ezt viszonozhassa egy életen át.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A fejlõdéshez néha kockázatot kell vállalni, a kockázatvállaláshoz pedig nem kevés bátorság kell, az ezzel járó stresszen pedig, mit sem segít az, hogy az ember megpróbál elõrelátó lenni, vagy éppen reménykedni a szerencsés végkimenetelben. Ma az univerzum mégis azt sugallja, érdemes lesz bátornak lennie!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az Ikrek szülöttei, lélekben már régóta készülnek erre a jeles napra. Fejükben összeállt a terv, mivel kápráztassák el párjukat, és milyen huncutságokkal kényeztettessék magukat. Egy emlékezetes nap vagy akár hosszabb hétvége is várhat rájuk, a csillagok állása szerint bármi megtörténhet. Ne félj merész lenni, akár erotikus ajándékkel is meglepheted kedvesedet, azon viszont te fogsz meglepődni, milyen talpra esetten használja majd! Most érdemes egy próbát tenni, mert igen szerencsés időszak következik a szexben, szerelemben egyaránt.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, sok múlhat azon, minként, hogyan gondolkozik, miként, hogyan látja a világot. A szemlélet az, ami igazán meghatároz egy embert és a sikeresség és gazdagság kulcsa is ezen alapul, hiszen belõle fakad a hozzáállás, amivel ötven százalékban már meg is lehet nyerni minden egyes csatát, a többi meg csak szerencse, higgye el!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rák jegy szülötteinek Valentin napja most a vezeklés ünnepe lesz. Párod szinte teljesen mellőzöttnek érzi magát, és ez nincs jó hatással a kapcsolatotokra. Ideje tisztázni ezt, legyen szó mellőzöttségről, félreértésről, bármiről, most a legkedvezőbb az idő az újra kezdéshez, a kapcsolatok megújításához. Vess be mindent, ha szeretnél helyrehozni valamit. Most reményt önthetsz kedvesedbe. Válassz valami szívhez szóló ajándékot, hozass valami finom vacsorát, és jöhet a Valentin napi fergeteges békülő sz.x!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai remek napnak tûnik a döntéshozatalhoz, ugyanis, nem csak ösztönei és megérzései mûködhetnek kiválóan, hanem most még bölcs meglátásokkal is párosulhatnak, amit jórész a minden részletre kiterjedõ figyelmének köszönhet. Elõ a legnagyobb fejtörést okozó ügyekkel!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: