A legtöbb férfi olyan nőre vágyik, aki szép is, de az intelligenciája is a helyén van. Van három olyan csillagjegy, amelynek a női tagjaira igazak ezek az “elvárások”, “vágyak”.

Minden csillagjegyben meg vannak azok a jegyek amiért különlegesek. Ez a lista nem azt jelenti, hogy a többi csillagjegy nem jó semmiben, vagy nem lehet normális kapcsolatuk. Az itt felsorolt lista, azokat a csillagjegyeket tartalmazza akik, nagyobb esélyel indulnak a férfiaknál, természetesen itt is vannak kivételek és ezek a jellemzések általánosságban szólnak, mindig vannak kivételek.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-05-13

Lássuk, kik a szerencsések:

Szűz

A Szűz nő átlagon felüli intelligenciával rendelkezik, ugyanakkor egy nagyon erős jellem, és a fizikai ereje is kiemelkedő. Úgy tekintenek rájuk, mint valami hétköznapi hősökre, hiszen legtöbbször valami csodálatos dolgot visznek véghez életük során.Csodálatos a testük, de a belőlük áradó belső szépségnek sem tud senki ellenállni. Képesek arra, hogy jól álcázzák hibáikat, és kiemeljék pozitív tulajdonságaikat. Okosak, és érdeklődőek, bármilyen terület érdekli őket, és hozzá is tudnak szólni a dolgokhoz. Egy Szűz csillagjegyű nő mellett egészen biztosan sosem fogsz unatkozni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: