RÁK

Nagyon könnyen ki tudja fejezni az érzéseit, és legtöbbször igénye is van rá. Nem tudja sem a pozitív sem a negatív érzéseit magában tartani, amúgy is igencsak hangulatember. Szeretetét, szerelmét legkönnyebben a szavak segítségével tudja kifejezni.

Szerelmes üzenetekkel, levelekkel, idézetekkel bombázza kedvesét. Kezdetben nagyon óvatosan közelít, de, amikor már biztonságban érzi magát a kapcsolatban, ő a legodaadóbb partner. Kedvesét apró ajándékokkal virággal halmozza el.

HALAK

Ő a romantika megtestesítője, állandóan szerelmes, szárnyal, és kreatív meglepetésekkel halmozza el kedvesét. Amikor szerelmes, úgy érzi magát, mintha egy mesében lenne, és kedvesének is próbálja a legnagyobb mértékben átadni ezt az érzést.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Fordítson ma egy kicsit nagyobb figyelmet ügyeire, kedves Halak. Nem árt, ha egy kicsit átnézi kiadásait és rendszerezi anyagi dolgait, hogy tisztán lássa, mit és hogyan tehet annak érdekében, hogy tervei megvalósuljanak. A fárasztó papírmunka és számolgatás után pedig a legjobb, ha találkozik barátaival és kipiheni a sok idegõrlõ gondolat okozta fáradtságot.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A gyertyafényes vacsora, tánc a teliholdnál, a romantikus séta, vagy a csillagnézés természetes része az életének. Soha nem hoz döntést semmiben, anélkül, hogy párjával megbeszélné a dolgokat. Nagyon fontos számára minden visszaigazolás és pozitív visszajelzés.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: