MÉRLEG

A legromantikusabb és legérzékenyebb csillagjegy. Szüksége van egy párra, csak így tud kiegyensúlyozottan élni, szingliként nem találja a helyét a világban. Kifinomult ízlése van, kellemes meglepetésekkel halmozza el partnerét, jobban szeret adni, mint kapni. Nagyon figyelmes, udvarias, és kedves.RÁK

Kedvesének virágot küldet a munkahelyére, és időnként befizeti egy wellnessközpontba is. Nagyon fontos számára a harmónia, és a kiegyensúlyozott családi élet, jókat lehet vele beszélgetni, igazi lelki beállítottságú ember.

Ez a 3 csillagjegy nem lép ki a mérgező kapcsolatból

BIKA

Egy domináns csillagjegyről van szó, azonban nem érzed magad mellette alárendelt személynek. Romantikus, odafigyelő, és mindent megtesz azért, hogy partnere jól érezze magát mellette.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem létezik számára lehetetlen, vállalja az érzéseit, akár nyilvánosan is kimondja azt, hogy mennyire szeret. Úgy gondolja, hogy mindig önmagunkat kell adnunk, egy jó működő kapcsolat alapja az őszinteség, és az odafigyelés.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: