Ha átverik vagy elárulják őket, nem hagyják szó annyiban a történteket.

1. Bika

Mindent átérez, sokszor indulatos, heves vérmérsékletű. Ha szerelmes, akkor az élete csak az illető körül forog, és mindent megtesz a boldogságért. De, ha megcsalják, elárulják, akkor szörnyű haragra gerjed, és olyankor senkinek sincs bocsánat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3 csillagjegy, akikre fényes június vár

2. Oroszlán

Nagyon büszke, és ami a legjobban ki tudja őt hozni a sodrásból, az az árulás, ez rosszul esik az egójának. Ha valaki megbántja, az ellen hadjáratot indít, és amíg meg nem leckézteti az illetőt, addig képtelen megbocsátani.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: