Skorpió

A Skorpiók egyébként sem arról híresek, hogy nyíltan beszélnek az érzéseikről — nehezen nyílsz meg mások előtt, és hajlamos vagy a titkolózásra is. Erről az tehet, hogy valójában kimondottan érzékeny vagy, és amikor csalódás ér téged, még inkább elzárkózol mások elől.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha valaki megbánt téged, mindegy, miről van szó, te annak az embernek nagyon ritkán adsz még egy esélyt. Nehéz elnyerni a bizalmadat, ezért amikor eljátsszák azt, részedről ennyi volt; mindegy, hogy barátságról vagy szerelemről van szó.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-09-01

Bak

Egy kissé paranoiás vagy, ha kapcsolatokról van szó. Hajlamos vagy ugyanis a legapróbb jel hatására azt hinni, hogy a kapcsolatodnak nemsokára vége lesz, és a párod biztosan nem szeret már téged. Sőt, korábbi negatív tapasztalataid miatt titkon nagyon félsz attól, hogy megcsalnak téged, vagy se szó se beszéd elhagynak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezért sajnos megesik, hogy bár semmi rossz nem történt, te előre felkészíted a szíved a csalódásra, és elkezded kizárni az életedből a párodat - vagy a barátaidat. Távolságtartóbbá válsz, és a munkádra, hobbidra fókuszálsz a párod helyett. Ami többnyire sajnos valódi szakításhoz vezet...

Vízöntő

Nem könnyű feltörni a csigaházadat, hiszen az érzelmes dolgokról egyszerűen nem vagy hajlandó beszélni. Amikor problémák merülnek fel például a kapcsolatodban, a reakciód többnyire az, hogy elszigeteled magad tőlük; úgy teszel, mintha nem léteznének, és reménykedsz abban, hogy maguktól megoldódnak. Ki nem állhatod, ha valaki sajnál téged, ezért igyekszel keménynek látszani kívülről.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amikor pedig valaki rosszat tesz ellened, ugyancsak a "nem létezik" megoldást választod. Kizárod ezeket az embereket az életedből, nem gondolsz rájuk, és nem beszélsz velük. A te lelkednek így könnyebb!

Keddi Horoszkóp 2021-02-09

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: