Az online társkeresés számos előnnyel jár azok számára, akik a rohanó életükben nem akarnak, vagy nem tudnak elég időt szánni a folytonos randikra. Az egyes csillagjegyek pedig személyiségüknek megfelelően viselkednek a párkereső appokon is, ahol már sokan megtalálták az igazit.

Rák (június 22. – július 22.)

Bármennyire is szeretne társra lelni, nem meri felfedni teljes valóját az interneten. A nevét is átírja kicsit, a koráról sem feltétlenül írja ki az igazat… mindezt azért, hogy megvédje az identitását, nehogy baj legyen. Az első valódi randit megelőzően hosszan, bizalmasan szükséges ismerkedni vele, amíg ténylegesen biztonságban érzi magát. Hangulatember, így ne lepődj meg, ha néhány nap őrült csetelés és videóküldés után kicsit eltűnik és magába fordul. Nyugi, nem veled van a baj: de mondd meg neki óvatosan, ha zavar a drámázás.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma arra késztethetik az önben dúló érzelmek, legyenek jók, vagy rosszak, hogy valamiféle kreatív tevékenység által jutassa kifejezésre õket! Ha így van, mielõbb ragadjon tollat, ceruzát, ecsetet, vagy éppen bármi mást, s hagyja, hogy kijöjjön, ami most önben van. Ki tudja, talán éppen a végeredmény lesz az elsõ irányköve egy új kezdetnek!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-07 - A mai napon, egészen különleges kezelést igényelhetnek a szívügyek, ahol hamar egy döntéshelyzetbe kerülhet...

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Szinte biztosan tudod majd, hogy egy Oroszlánnal van dolgod. Büszke önmagára, tuti van egy oroszlán emoji valahol a profiljában. Szórakoztató társaság még a virtuális térben is, szinte elfeledteti, hogy nem egy koktél mellett találkozol vele. Nem fogja elárulni, hogy partnerre vágyik vagy egyéjszakás kalandra: mindig egyformán az ujja köré csavar. Vonzzák a hozzá hasonlóan erős emberek, pedig jól tudja ő is: nem viseli el, ha két dudás van egy csárdában.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Sokat haladhat ma egy projekttel, kedves Oroszlán, ami talán egy jó barátjával, vagy munkatársával közös. Ha sikerül eljutnia valamilyen fontos felfedezéshez, mindenképpen ossza meg vele, amit talált, mert nagyon hasznos meglátásokkal egészítheti ki tapasztalatait!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A tökéletes profilt állítja össze magának: szerkesztett fotók, gondosan megírt bemutatkozás, talán cikkeket is olvasott arról, hogyan kell ezt jól csinálni. Maximalista, utálja az elutasítást, képes nyomon követni azokat, akik nem akartak vele kezdeni. Ha kapcsolatba léptek, legyél pontos és következetes, nagyon fontosak számára ezek az apró dolgok. Végletesen monogám, vagy végletesen szabadelvű – de ezt tudatja veled, és ha több vasat tart a tűzben, szépen vezetett nyilvántartása van a partnerekről. Csak neked kell eldönteni, mi az, ami belefér.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagyon beleáshatja magát valamibe, kedves Szûz, ami anyagilag, vagy talán más aspektusból is, ígéretesnek tûnik. Lelkesedése a téma iránt odáig sodorhatja, hogy eljuthat valakihez, aki rendkívül értékes gondolatokat oszthat meg önnel, sõt, talán hosszabbtávon is partnernek ígérkezik!