Teal Swan, de más spirituális szakértők is, a tudatalattit árnyéknak nevezik. Teal Swanelmondása szerint, amikor megszületünk, az egónk még nincs teljesen kifejlődve, és ez idővel az emberi kapcsolataink hatására alakul. Tehát az egónk a szocializációval párhuzamosan fejlődik.

Életünk során megtapasztaljuk a szeretet, ami gyerekkorban rendkívül fontos, de ugyanekkor a büntetésre is sor szokott kerülni, ami rossz érzést vált ki. E kettőség (pozitív és negatív érzések) sarkal arra, hogy tudatosan különválasszuk az érzéseket, dolgokat, és ezzel egyidőben pedig máris megszületik a tudatalatti.

Csütörtöki Horoszkóp 2023-10-12

Az igaz, hogy amikor valami lényegesre, számunkra fontos dologra koncentrálunk, az hatással van az életünkre, de rejtett kis érzéseink is nagy befolyással bírnak, amiről nem tudunk semmit. E rejtett dolgok mögött állhat egy érzelmi trauma, egy fájó emlék, ami az évek során beékelődött a tudatalattinkba, és ennek egyáltalán nem vagyunk tudatában.

Teal Swan szerint ezen tudatalatti töredékeket fel kell ismernünk és integrálnunk kell tudatosan, egyszóval az életünk részévé kell tennünk, másképp nem fog működni a Vonzás törvénye.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: