Nyilas: Író, zenész

A Nyilas csillagjegy önkifejezési igénye a kitörő vulkánra hasonlít. Születetten tehetséges, ugyanakkor tudja, sokat kell dolgoznia, hogy elérhesse és megvalósíthassa a céljait. Ő a legnagyszerűbben a szavak és a zene útján fejezi ki magát. Nem véletlenül, hiszen előző életeiben író vagy zenész lehetett.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Testi épsége kerülhet ma veszélybe, kedves Nyilas, ha nem vigyáz. Egy apró figyelmetlenség és már kész is a baj. Legyen óvatos és inkább nézzen körül kétszer, vagy vezessen óvatosabban, esetleg szeletelje a zöldséget lassabban és biztos ami biztos tartsa magánál a ragtapaszt. Reméljük nem lesz szüksége rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak: Védelmező

A Bak csillagjegy belülről érez késztetést, hogy a gyengébbeknek segítő kezet nyújtson. Ő mindenkor szeretettel és önzetlenül fordul a rászorulók, a bajbajutottak felé. Védelmező, megmentő lehetett előző életében, ezért rá most is bármikor és bármiben lehet számítani. Szó nélkül siet a többiek segítségére.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Rengeteg új impulzus érheti ma, kedves Bak, ami talán munkájával kapcsolatos. Esetleg egy új feladatkört bíznak önre, vagy megújul a rendszer, amiben eddig dolgozott. A betanulással nem lesznek problémái, de lehet, hogy idõbe telik majd megszoknia a dolgok új menetét.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő: Ösztönző

A Vízöntő csillagjegy cselekedeteivel erősen inspirálja a többieket. Szeretne kitűnni a tömegből, egyúttal hajtja a siker vágya, de mindezt úgy teszi, hogy azzal másokat is motivál. Képes reményt adni a többieknek, hogy sokkal többre képesek. Előző életében is másokat bátorító személy, vezető, avagy pionír lehetett, akit milliók követtek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem árt, ha odafigyel egészségére, kedves Vízöntõ, mert lehet, hogy egy nagyobb betegség ütheti fel fejét önben, ha nem elég óvatos. Lehet, hogy az idõjárás szeszélyessége, esetleg egy étel az, ami hosszabb távú kellemetlenségeket okozhat életében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak: Látnok

A Halak csillagjegy más nézőpontból szemléli a világot. A társasági szabályoknak fittyet hányva ő a maga útját járja. Egészen más elképzelése van a világról, amelyben élni szeretne, amelyet fel akar építeni. Előző életében látnok lehetett, olyan személy, aki megszegett minden szabályt, de csak azért, hogy valami újat teremthessen.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A nagy döntéseket nagy csalódások elõzhetik meg, kedves Halak. Lehet, hogy az ön életében is eljön ma az a csalódás, ami arra készteti, hogy meghozzon egy hosszútávú döntést, ami eddig igencsak nehezére esett volna. Ne féljen nekivágni az ismeretlennek, hiszen ez az út nem csak akadályokat, de lehetõségeket is tartogat.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: