?>

horoszkop.org

Helyreigazítási szabályzat

A horoszkop.org üzemeltetői mindig a tökéletességre és a pontosságra törekednek, azonban időről időre történnek hibák. Ebben az esetben a horoszkop.org vállalja a felelősséget az említett hibák kijavításáért, illetve a helytelen információ terjedésének megakadályozásáért.

A tökéletes hibajavítás elérése érdekében a következő lépéseket használjuk:


Olvasóink által:


Amikor az olvasónk hibát észlel, felveheti a kapcsolatot a szerkesztõcsoportunkban lévő személyekkel. Ha e-mailben küldik, akkor a javítás kérésének tartalmaznia kell a javasoltatot, a cikk vagy kép hivatkozását, ahol a hibát észlelték, valamint az olvasó nevét és elérhetőségét. Az olvasó számíthat válaszra a szerkesztõcsoporttól, és további segítségért is felvehetik a kapcsolatot velünk. A javítási ötlet benyújtása garancia arra, hogy a hibát kivizsgáljuk.


A csapatunk tagjai:


Amint az embereink értesülnek egy hibáról, a hibát az olvasóink által szolgáltatott információk és más források alapján fogjuk megvizsgálni. Ha hibát találunk, akkor a lehető leghamarabb kijavítjuk azt.


Közösségi médián:


Ha a hibás tartalmat a Facebookon, a Twitteren vagy bármely más online csatornán közzétették, és a horoszkop.org tulajdonában van, akkor a hibát tartalmazó bejegyzést azonnal törölni kell.