Az Ikrek férfi folyamatosan beszél

Az Ikrek férfi imád beszélni, nagyon szereti a társaságot. Amikor viszont a beszélgetés személyeskedésbe megy át, stresszessé válik, ezért inkább semmitmondó témákra vált át, hogy elterelje a figyelmet a személyes problémáiról, a bizonytalanságáról.

Az Ikrek nő ellentétesen reagál

Az Ikrek nő az önmeggyőzés, az önbecsapás egyik módját választja, ha védekezésre kényszerül. Képes teljesen ellentétes reakcióval válaszolni a számára kellemetlen helyzetre. Például, ha valaki felmérgesítette, megbántotta, kedvesen, udvariasan fordul hozzá.

Szerdai Horoszkóp

Szerdai Horoszkóp

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

A Rák férfi másokkal azonosul

A Rák férfi meglehetősen szokatlanul kezeli a stresszt, vagy védekeznie kell a támadások ellen. Ilyenkor ugyanis a többiek tulajdonságát, ötletét veszi alapul, azokkal próbál azonosulni. Ez a reakció csak nagyon ritkán tudatos. Miután meglehetősen érzékeny csillagjegy, könnyebb számára egy másik személy jellemzőit tudattalanul elsajátítani, mint a saját problémáival szembenézni.

A Rák nő úgy tesz, mintha semmi sem történt volna

A Rák nő természetesen szintén nagyon érzékeny típus. Amikor fájdalmas rossz érzés keríti hatalmába, ahelyett, hogy szembenézne a problémával, igyekszik gyorsan valami jót cselekedni, mintha jóvá kellene tennie a bűneit. A valós problémát pedig egyszerűen „elfelejti”.